Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezhetném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezhetném vissza? Hogy hódíthatnám meg újra?

Figyelt kérdés

1,5 hete szakított velem a barátom, félig közös megegyezéssel, bár én nem akartam szakítani. 5,5 évet voltunk együtt, nagy részét távkapcsolatban...

Volt közöttünk feszültség az utóbbi 1 évben, de nem beszéltük meg a problémáinkat, és neki elege lett. Nem tudom szeret-e még, de a kapcsolatot valamiért már nem akarja. :,(

Kérdés, hogy kaphatnám vissza, mit tegyek érte? Persze nem válaszol az sms-ekre és semmire. Sokat sírok érte. Testileg is hiányzik, hiányzik az ágya, az ölelése és mindene :) Hogy kerülhetnék újra az ágyába? Más nem kell, ő az első férfi az életemben.

21 vagyok, ő 24

Köszi a válaszokat

2011. júl. 24. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, holott tudom, ez itt semmit nem segít, de velem is ugyanez történt.

Azt javaslom, hogy várj még, meg eddig is várnod kellett volna, még mindketten a szakítás hatása alatt vagytok.

Kb fél év múlva keresd majd meg, addigra körülbelül már tudni fogja mit akar.

Ne keress mást, még ne add fel! Küzdj majd érte, most ne írj neki!

2011. júl. 24. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen feszültségek voltak köztetek, ami miatt egy 5,5 éves kapcsolat tönkre mehet??

Milyen gyakran láthattátok egymást?

Hogy adta elő, hogy elege lett és miért?

2011. júl. 24. 14:39
 3/4 kicker ***** válasza:
Változnak a dolgok és érzések főleg a fiatal korban szövődő kapcsolatok nehezen élik meg azt hogy hosszútávon vagy örökre szóljon.Ezt mindeki tudja viszont van aki ezt nehezen fogadja el,ezért nem is biztatok soha senkit hogy arra hogy a fiatalkori szerelmét örök párjának tekintse. Amint megváltozik az egyik félben lévő érzelmek a másik felé azt sosem szabad erőltetni,mert úgy sem vezet eredményre,nehéz de egy út van beletörődsz elfogadod a helyzetet lezárod a korszakot és majd úgyis jön egy másik mihelyst erősnek érzed magad egy újabb kalandra.Kitartás.
2011. júl. 24. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy
2022. jan. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!