Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álcázva MSN-en tesztelget a feleségem, csak én vagyok így?
Mindig felvesz valaki msn-en egyedülálló lány tök jó képe van és érdeklődik erősen utánam.
Egyszer már lebukott, de már azóta kétszer is megcsinálta velem egyszer én szívattam meg úgy hogy azt mutattam hogy érdekel a csaj és elhagyom érte a feleségem, akkor lebukott mert végülis kiderült. Megbeszéltük nem csinál ilyet. De már megint kezdi.
Most szépen írogatok, de már volt hogy letiltottam.
15:21: "Ez sem az utolsó házasságod."
Ez tetszett. És mennyire egy dologra gondoltunk... :DDD
ahelyett hogy ezzel szorakoznál,talán vele kellene többet törödnöd...
ezt én is eljátszottam párommal,nem jött rá,hogy én vagyok,csak mikor kizártam a lakásból...
Szerintem foglalkozz vele kicsit többet msn-ezés helyett!
Én is csak édesanyámmal msn-ezek, amióta nem lakom otthon (2 éve).
Szerintem nem kellene megszívatni, jobb lenne leülni és megbeszélni a problémákat.
Már feltették a kérdést, én is felteszem, mert nem érkezett rá válasz: van oka a féltékenységre? Adtál rá korábban okot neki?
V
1szer ha ez ok végülis az lehet hogy a volt barátnőmmel írtam, mert nem tudom valamiért eszembe jutott de nem akartam Tőle semmit...csak úgy.
Munkahelyen msnem van Ővele is írok pluszba Ő két helyről ír.
dehogynem kell megszívatni.
és pont azért, mert visszaeső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!