Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a feleségem, hogy hagyja abba az ostobaságokat?

Figyelt kérdés

A nejemmel mindig is egyeztek a céljaink. Nqgy családot, békés otthont akartunk. Ketten döntöttük el, hogy ő maradjon otthon. Azért, hogy idegbaj nélkül lehessen három gyerekünk, és azok minden törődést megkapjanak, és nem csak az első három évben. Én mindig is becsültem a feleségem munkáját. A három gyerek és a tiszta otthon kitesz ugyanúgy nyolc órát. Cserébe én be tudok vállalni a munkahelyemen plusz feladatokat, amikkel jobban megy a szekér. Mire hazaérek már se neki se nekem nincsenek feladataink, csak élvezzük az életet, együtt vagyunk a gyerekekkel. A legkisebb még csak egy éves, a feleségem pedig kifordult önmagából az apja miatt. Ha az apósom nem húzna nekünk keresztbe, ez a kérdés sem születik meg. Após elveszítette a munkáját, de még nem érte el a nyugdíjkorhatárt. Anyóst már korábban leszázalékolták, így ő se dolgozik. Az ő kevés nyugdíjából élnek ketten. Ez elviselhetetlen állapot, belátom, de nem tartom őket méltónak a segítségünkre. Az após sosem szeretett engem. El akart marni a lánya mellől. A házasságunk után sem volt egy jó szava sem, csak csendben morgott rám. Ezek után miért adjak egy fillért is abból, amit én keresek meg? A feleségem viszont szeretne adni. Nem értünk egyet. Most kitalálta, hogy ő vissza menne dolgozni csak azért hogy támogassa a szüleit. Bölcsödébe adná az egy éves lányunkat, elvenné tőle azt a kisgyermekkort, amit a másik kettő megkapott, plusz a nagyobbaktól azt, hogy mindig ott van nekik. És utolsó sorban nekem is sok mindent meg kéne változtatnom a munkámban, hogy ez működhessen. Felborítaná az eddig megszokott és bevált rendszert. Mindezt az apjáért, aki sosem fogadta el a választását.

Ezzel kényszerhelyzetbe kerülök. Vagy hagyom az eddigi életünket borulni, vagy fizetek annak az embernek havonta egy összeget, akinek egy pogácsát nem adnék.

2018. márc. 9. 17:53
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Az após ellen az az egyetlen érv, hogy rosszban vannak a kérdezővel. Azért ez még nem az a kategória, aki nem érdemli meg, hogy idős korára támogassák. Nem egy családját verő alkeszről van szó.

Ráadásul nem csak ő van nehéz helyzetben, hanem az anyós is (akiről eddig semmi rossz szór nem hallottunk). Teljesen természetes, hogy a kérdező felesége támogatná a szüleit, az apját, és ezzel együtt az anyját is.

Ha a kérdező nem akar erre pénzt szánni, semmi gond nincs azzal, ha a felesége munkát vállal. A bölcsőde sem ördögtől való, ettől azért még nem lesz egy gyerek lelki sérült.

2018. márc. 11. 00:48
 42/42 anonim ***** válasza:
19%
Mivel a lepontozásokból látom, hogy megint árral szemben haladok, elengedem ezt a témát. Ez megint egy olyan szitu, amiről mindenki úgy alkot véleményt, hogy nem is tudja milyen ez, amikor tényleg megtörténik. Kétszer volt szerencsém közvetlen közelből végignézni. A kérdezőnek meg majd akkor esik ez rosszul, amikor egy év múlva 0ft lesz a kártyáján és a hitel lehetőségeit vizsgálja, apus élete meg ugyanolyan rossz lesz, hiába a sok pénz, mert aki egy életen át nem tudta magát anyagilag rendbe hozni, annak a világ összes pénze sem elég.
2018. márc. 11. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!