Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már nem olyan mint régen?
egy feleség vagyok. Én akkor voltam házsártos, mikor egyedül tartottam el négy embert, hiába dolgozott a férjem, valahogy pénz sosem került haza. MINDEN házimunkát én végeztem, a zokniját nem tudta kivinni a szennyestartóba. A gyerekekkel minden teendőt én végeztem el, ő meg csak a munkahelyén dolgozott, meg evett. Ennyi volt. Na akkor leültettem, mondom, nem én fogok agyvérzést kapni, vagy megváltozik, vagy kalap, kabát.
Beszéltünk. Egyszer nem hatott. Beszéltem vele mégegyszer, mégis csak közös gyerekeink vannak..
Nem hatott. Elmentem szakszerű segítségért, kaptam egy tanácsot, hogy adjak ultimátumot neki. Ez abból állt, hogy a gyerekeket fogtam, és elmentünk anyámékhoz, (soha nem szoktunk ott aludni, száz éve elköltöztem a szüleimtől.) JÖtt utánunk. Mondtam, hogy csak akkor megyek vissza, ha MINDENBŐL kiveszi a részét a közös életünkben, nem csak az ágyunk lesz közös az igényeivel, hanem nekünk is lehetnek igényeink őfelé. Ne félj, azóta nincs semmi gond. Én sem vagyok soha házsártos többé. Soha.
Nézz magadba, nincs e agyonterhelve a nejed. Törődsz -e vele, viszed e néha programokra, adsze e közös házimunkába időt, erőt, adsz e neki időt, vagy-e vele kedves szóban? Anyagilag kiveszed-e a részedet a dolgokból?
Nézz magadba..
Ha ezek nagy része megvan, mégis ilyen, akkor válj el! Ha nem, változtassál, nem lesz olyan zsémbes!
Ööö... és miért lett ilyen? Miért nem változtattatok? Mik azok a problémák, amik ide vezettek, és miért nem oldottátok meg őket?
A párkapcsolat, a házasság nem "történik" veletek, hanem ti "csináljátok". Miért hagytátok, hogy ide jusson a kapcsolat, miért nem csináltátok úgy, hogy jó legyen?
Ez nem a te hibád. Klasszikus eset. Könyv is va erről: "Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról". Lényege, hogy a nők házasságkötés után "elsárkányosodnak", sorba nő ki mind a 7 fejük.
Ez jobb nem lesz, ilyen kapcsolatba nem szabd gyereket vállalni. Addig lépj ki belőle amíg nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!