Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromra régen ráhajtott egy nő, de a flörtnél
tovább nem jutottak. Viszont ha beszélnek, most is
flörtölően. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez a nő és a párom sosem voltak"úgy" együtt,egy csók sem volt,csak flörtölgettek mindig,-és emiatt mondja azt,hogy megmaradt a közvetlen viszony.-noha most én vagyok Neki. Állítása szerint nem akart semmit a nőtől soha,nem is fog. Akkor minek kell kacérkodva beszélgetni?!
Elmondtam ez mennyire fáj,azt mondta változtat ezen...
Mit jelent az, hogy flörtöl vele és kacérkodva beszélget vele?
Mit csinál?
Egyébként ahol nincs probléma, oda te automatikusan csinálsz, kedves kérdező?
Ha tudod, hogy a kapcsolatotok harmonikusan boldog és kiegyensúlyozott, akkor mit problémázol?
Lehet, hogy inkább csak te látod bele a flörtölést a beszélgetésükbe, miközben valójában csak szimplán beszélgetnek.
2017. dec. 19. 19:56
2/9 anonim válasza:
nem te,ha beszél vele,bár nemértem minek még,akkor érdekli és akar tőle vmit.téged kb semmibe vesz,belédrúg.de ha neked ilyen kell,sok boldogságot,naiv.
2017. dec. 19. 19:56
3/9 anonim válasza:
Elhiheted ha úgy is tesz.
2017. dec. 19. 20:04
4/9 anonim válasza:
Nalam ilyesmivel kapcsolatban zero tolerancia van. Ha abban a percben nem tiszteltel, akkor nem kell igergetni, hogy de majd ez elkovetkezo idoben mar fogsz.
2017. dec. 19. 20:23
5/9 anonim válasza:
No, csak nem valamiféle péniszek vannak a dolgok mögött? :O
2017. dec. 19. 20:31
6/9 anonim válasza:
Nálunk ilyen nincs egyik oldalról sem. És nem, nem normális. Tisztázni kell az elején, ki milyen típus: a kapcsolat csak mellékes neki vagy családcentrikus? Mi a férjemmel utóbbiak vagyunk és ebbe nem fér bele a másokkal flörtölgetés. Nem kell ezeket keverni. :) Ha ennyire nem passzoltok, akkor kocc. Inkább most, mint már gyerekkel. És nem, nem kell ilyen ember mellett erőlködni. Majd meglátod, hogy egy hasonló mentalitású ember mellett ég és föld lesz a különbség. :)
2017. dec. 19. 20:44
7/9 anonim válasza:
Szerintem is kár itt vesződni. Akit ilyenről győzködni kell az annyit is ér. Az anyja akarsz lenni, aki az elemi erkölcsi szabályokat veri a kisfia fejébe? Dehogy fújod fel, inkább az a baj, hogy nem vagy elég határozott és így meg lehet ingatni abban, amit amúgy normálisnak hiszel. Hidd el, nem kell nagyítóval keresni az olyan férfit, aki nem flörtölget ennyire nyíltan más nőkkel.
2017. dec. 19. 21:00
8/9 anonim válasza:
Ez attól függ,mi a téma,mik hangzanak el,miről van szó és milyen stílusban.Egyébként meg gondolom,nem véletlenül aggódsz,a női megérzések általában bejönnek.Viszont ha ilyen a pasid,később ez csak rosszabb lesz.Ma még csak flörtöl,holnap talán más ágyában ébred.
2017. dec. 19. 21:03
9/9 anonim válasza:
Hát, én ennél azért kicsit komolyabb és stabilabb párkapcsolatra vágynék a te korodban.
Kamaszként ha ilyen pasija van az embernek , ok. De a 30-hoz közel szerintem ez elég komolytan, nem éri meg éveket pazarolnod ilyen alakokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!