Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem már nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem már nem olyan mint régen?

Figyelt kérdés
Négy és fél éve élek házasságban feleségemmel, aki olyan szende, visszafogott, szemérmes, illedelmes, áldozatkész volt megismerkedésünkor, hogy azóta is ebből élek, de mára szinte pont az ellenkezője lett, szinte házsártos, teljesen rászállt, egy ideje gyermeket szeretnék, de ettől, és ilyentől már nem szeretnék, inkább a váláson gondolkodom....
2018. jan. 10. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Na kiderült, hogy ez is a te hibád xD...
2018. jan. 10. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Azért kíváncsi lennék én a részletekre, hogy miben nyilvánul meg ez a változás. :) Írhatnál konkrétumokat!
2018. jan. 10. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
En is voltam iszonyu hazsartos, pont amit leirt az egyik valaszolo. Az exem egesz nap a gep elott ult, nem volt keresete, mindent en vittem a hatam es piszkalt hogy este hullan ni ncs kedvem a szexhez.... nahat. Mondjuk nem ertette meg hiaba mondtam barmit, mi szakitottunk, azota uj parom van aki mellett nem vagyok sarkany :-) A sarkanyosodas szinte mindig abbol fakad ha a no el van hanyagolva.
2018. jan. 10. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
Addig válj el,amíg még komolyabb csapás nélkül eltudsz. Ha lenne gyerek,közös vagyon,akkor utána bosszúból kiforgat mindenedből,mert "nem tetted boldoggá és megérdemled".
2018. jan. 10. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Nos, a legtöbb nő átmegy ezen a metamorfózison a házasságban, miután páholyban érzik magukat, főleg ha közösen vettetek a te pénzedből valamilyen ingatlant. Szabadulj meg tőle, mielőtt véletlenül teherbe esne és túlságosan nagy anyagi kárt tudna okozni...
2018. jan. 10. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

Na, a tipikus női fórum, jellemző az ittlévők milyensége, pontozás alapján...

Ha a nő a hülye, egyértelmű, csak a férfi lehet a hibás, ki más?

De hát egy nő csak angyal lehet, nem igaz?

Érdemes megnézni a kategória toplistát, kik rohadnak egész nap ezen a fórumon.

2018. jan. 10. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Torzítani fog a példa, de talán megérted.

(Többiek: hagyjuk a feminista közhelyeket, a házsártosság semmire nem indok, egy nő is megtanulhat játszmák nélkül, asszertíven kommunikálni)

Képzeld el, hogy van egy szép kerted. Nem is kell feltétlenül nagynak lennie, a lényeg, hogy a Tied. Megdolgoztál érte, elültettél benne virágokat, ápolgatod őket, rendszeresen kigyomlálod a gazt, és van, amikor egyszerűen csak kiülsz egy picit, hogy a friss levegőn megcsodáld a természet szépségét és saját munkád eredményét.

Ez a Te kerted – csak a Tied. Kerítés azonban nincsen körülötte. Így ápolgatod már jó ideje, amikor egy napon a kertedbe belépve azt veszed észre, hogy a virágágyás szét van taposva, a cseresznyefáról hiányzik a termés fele, és valaki még oda is pakolta a teljes béltartalmát az út közepére. Kétségbeesel. És dühös vagy. Nagyon. Hogy történhetett meg ez? Hogy képes valaki ilyenre, és miért pont veled tette meg ezt?

Tudod, attól még, hogy Te soha nem tennél ilyet másokkal, veled simán megeshet ez. Attól még, hogy Te észreveszed és tiszteletben is tartod más kertjének a határait, nem mindenki teszi ezt meg. Mert nem mindenkit úgy neveltek, mint Téged. Vannak, akik észre sem veszik, hogy telekhatárhoz értek. Tényleg nem. Csak sétálnak, meglátnak egy szép cseresznyefát, és kiszolgálják magukat, bele sem gondolva, hogy az nem jár nekik automatikusan. És olyanok is vannak, akik pontosan tudják, hol van a kertednek a határa, csak az a helyzet, hogy szarnak bele. Mert a saját érdekük fontosabb számukra, mint a Tied. És mert azt tanulták meg, hogy a saját céljaikhoz mások lenyomásával jutnak el.

Forrás: [link]

2018. jan. 10. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Van olyan nő aki direkt csinàlja ezt .Nincs gerince megmondani hogy kiszerettem belőled hanem mindenbe beleköt amihez közöd van.
2018. jan. 11. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!