Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodott a telefonomban miért érzem, hogy azóta valami nem stimmel? 21/L
Hááát... nem tudom...
Megértelek, mert nyilván, ezért ki akad ki? Nem normális..
Viszont icipicit őt is megértem, és nem azért, mert jogosan akadt ki, hogy te beszélgetsz egy közös baráttal, hanem mert nem akartad odaadni a telefonod.
Én is tudom, hogy bármikor elkérhetném a párom mobilját, hogy belenézzek, itt van mellettem a gépe, jelszó nélkül, beléphetnék és nem teszem meg, és nem is fogom. Ő mondta, hogy bármikor használhatom bármelyik cuccát és ha akarom megmutat mindent. És azért nem fogom soha erre kérni, mert sosem mondta, hogy nem szabad. :D
Viszont ha már eleve úgy indítunk, hogy "nem akarom hogy belenézz" - akkor elindít az emberben egy kérdést, hogy miért nem akarja, ha nincs titkolni valója? Nem szabadott volna belenéznie nyilván az engedélyed nélkül, de lehet úgy gondolta, hogy saját magát meg akarja nyugtatni, és nincs veszteni valója - szerintem abban a pillanatban nem gondolkozott. De még egyszer mondom, nem őt védem, mert ezt utólag ő is megfogalmazhatná neked pontosan, hogy min akadt ki, nem pedig így bevágni a műhisztit.
Jó, oké, nem szereted ha a személyes dolgaidban kotorásznak... de miért? :D Akkor csak van olyan dolog, amit nem szeretnél, hogy lásson más. Ami nem baj. De jelen esetben, ha valamitől engem eltiltanak... akkor kezd érdekessé válni, ellenkező esetben meg lehet hidegen hagyna.
Miért nem szereti valaki, ha a személyes dolgaiban kotorásznak? Talán mert nem istállóban nőtt fel? Mert nem szereti gyereknek érezni magát, akit ellenőriznek?
Nekem semmi titkolnivalóm, ha az egész lakosságot felvonultatnánk a Hősök terére, hogy most mindenkinek megnézzük az internet history-ját, telefonon, laptopon, amit ki is törölt, rohadtul nem izgatna. De aki velem él, az tiszteljen annyira, hogy nem kutakodik, megérti azt, hogy ne nézegesse meg kíváncsiskodjon, akkor sem, ha a DM-től kapok emailt, hogy dupla pontokat kapok.
Komolyan nem fogom soha megérteni ezt a "ha nincs mit titkolnod, a kakádat is mutasd meg neki". Annyira óvoda.
Érdekes. Nem rég volt egy kérdés, amiben szintén srác kutakodott a barátnője telefonjában és ott ki is bukott a megcsalás. Ott senki nem mondta, hogy ez mekkora szörnyűség és még a sráccal kéne szakítani.
Az is érdekes, hogy minden olyan válasz ami arra utal, hogy a srác annyira nem is büdös phasz és meg is van indokolva, hogy miért nem azok le vannak pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!