Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodott a telefonomban miért érzem, hogy azóta valami nem stimmel? 21/L
Szerintem valamiért a fejébe vette, higy csalod azzal a bizonyossal. És valamiért úgy érzi, hogy erre talált bizonyítékot a telefonodban.
Itt tulajdonképpen csak az a kérdés, hogy ki szakít előbb.
Van úgy értelme kapcsolatban lenni, hogy egy hűtlen ribinek tart, és állandóan azt lesi, mikor kivel lépsz félre?
Barátod nettó köcsög. Ez ovis viselkedés, hogy ő kitalálta, mi a helyzet, és akkor az úgy is van. Hidd el bele tudja magyarázni a messengeren még egy szia-ba is, hogy amikor ezt írtad a havernak, azzal megbeszéltétek a másnapi dugást.
Nameg kérés ellenére nemadja vissza a telefonodat? Próbál lelkizsarolni? Hát ha nem akar róla beszélni, akkor kezdj el pakolni. Kérdi miért, akkor elmondhatod, hogy ő már úgyis eldöntötte, hogy megcsaltad, beszélni nem hajlandó róla, akkor meg minek tovább húzni egymás idejét??
Figyelj, mindenki magából indul ki. Ha ok nélkül elkezdett gyanúsítgatni, akkor könnyen lehet, hogy az ő füle mögött van vaj, csak terelni próbál. Velem ugyanezt csinálta az exem.
Másik lehetőség, hogy az a bizonyos X bekavarhatott.
Szerintem egy darabig ne keresd, de semmiképp se hunyászkodj meg előtte, hisz nincs miért!
Komolyan elgondolkodnék a kapcsolat jövőjén, ez senkinek sem hiányzik.
Amikor az első esetnél gúnyolódva elkérte a telefont, na, akkor vágtam volna hozzá a telefont és végignézettem volna vele mindent.
Aztán ezzel a lendülettel, az övét is végignéztük volna- az igazságosság jegyében.
Aztán, ha nem kér bocsánatot, akkor elgondolkoztunk volna, érdemes-e ezt a kapcsolatot folytatni.
Értem. Bocsi 8-as téged viszont nem teljesen. Kicsit zavaros amit írtál.
Nem titkoltam semmit előle. Azért nem is estem pánikba amikor láttam,hogy nála van a telefonom. Még zároló kód sincsen rajta. Otthon sűrűbben használom a telefonomat és olyankor leveszem a pinkódot. Olyannal is beszélgettem aki nő és közös ismerős vagy inkább úgy mondom azt is,hogy az ő baráti köréből van. De most hogy így ezt írom. Lehet csak az a baj,hogy beszéltem az ismerősével? Ismerőseivel? Ha igen akkor nem teszem meg nem találkozok velük..akkor nem mennék a barátommal. Ha azthiszi,hogy elakarom venni a barátait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!