Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kutakodott utánam amíg nem voltam otthon?
Levittem a kutyusomat sétáltatni. A telefonomat a nappaliban hagytam, nem vittem magammal. Mikor jövök vissza a lakásba látom, hogy a barátom a telefonomat nézegeti, kutakodik benne. Zároló kód van rajta, de nem miatta, nincsen titkolnivalóm,de ha esetleg elhagynám a telefonom vagy a munkahelyem vagyok stb akkor jobb ha nem lehet csak úgy feloldani. A barátom kitalálta a kódot és belenézett. ( gondolom kileste már, hogy mi lehet a pinkód Kérdeztem, hogy mit csinál? Mit keres nála telefonom? Nem támadtam le csak nyugodtan halkan megkérdeztem miközben vettem le a kabátom meg a cipőm. Erre ő tök lazán oda adja a kezembe a telóm. Megrázta a vállát és mondta, hogy hívott a"legjobb barátom" többször is. Beszélt vele, megmondta neki, hogy nem vagyok a közelben majd később hívjon. Akkor megnyugodtam azt hittem,hogy csak erről van szó. De utána néztem, hogy a kotorászott mindenhol. A neten felment a facebookra. Ez 17:24 perckor volt, megnéztem az előzményekbe. A hívások meg 17.55-kor történtek. Szóval feloldotta a telómat és csak utána keresett engem egy barátom. Én inkább nem mondtam erre semmit, pedig azonnal ellenőríztem,hogy mit csinált a párom. Nagyon rosszul esett és nem is akartam veszekedni. De valami olyasmit láthatott ami miatt mérges lehetett, mert nagyon idegesnek tűnt. Egy szót nem szóltunk egymáshoz. Nagyon ijesztő volt, hogy csak csendben van. Azóta eltel 2 nap. Nem hoztam fel neki a történteket. Közben beszéltem ezzel a barátommal aki csak azért hívott, mert szeretne meghívni egy születésnapi bulira. A tesójának lesz a születésnapja. Arra már igent mondtam. Tegnap este vettem csak észre, hogy kivan törölve az összes közös fotóm a "legjobb" barátommal. ( A párom mondta így ) Eddig nem vettem észre, mert 600 valahány kép van a galériában. Nem akarom felhozni, hogy ezt miért csinálta, mert félre értene engem szerintem. De még sosem csinált ilyet és nem volt velem ilyen rideg mint amikor hazajöttem a kutyámmal a sétáltatásból. Az meg arcul csapásként ért,hogy kutakodik utánam. Nem bízott bennem soha?? Vagy mi rosszat tehettem mostanában? Nem merem megkérdezni, olyan szánalmas lennék,tudom, hogy akkor az lenne a baj, hogy nekem miért ilyen fontosak azok a képek? Vagy lehet nem így reagálna? Nem tudom. Sosem voltam ilyen helyzetben. Szerintetek ilyenkor már nem érdemes feszegetni ezt a témát és hagyjam, felejtsem el?
22/N F/28 (2 év 7 hónapja vagyunk együtt)
Lehet h megcsalt!!
Azert keres valamit amibe belekothet mert
igy megnyugtatja a lelket h nem is szamit amit csinalt
mert te sem vagy tiszta!
valami oka van ha eddig nem csinalt ilyet
Szakítanék vele a helyedben.
1) senki se kotorászhat a privárszférádban, még ő sem
2) nem törölheti ki a képeket, ahhoz sincs semmi köze
3) az ilyen féltékenykedés és kisajátítás idővel csak el fog fajulni
4) HAZUDOTT IS amikor rajtakaptad.
Az első kettőt még meg lehetne beszélni, de ennek nem lesz jó vége.
Na kezdjük ott, hogy a hîvás után is felment vagy csak előtte?. Lehet a "legjobb barátod" beszélgetés közben bunkó volt nem tisztelte a kapcsolatotokat. Ès utána gyerekes bosszút állt rajta îgy. Nem vagyok egy telefon zseni, de! Nem csak az utolsó hìvást îrja ki ? Azt mondja többször is hîvott téged a pasi.
Szóval lehet ő is a hunyó. Na meg legjobb barát helye biztosan jól van kalibrálva a párod melett???
Még mindig vissza tudom nézni az előzményekben.
Megírom.
17:24-kor a facebookomban volt. Utána a következő amit mutat a telóm, hogy 17:32 perckor a Google-t nyitotta meg. Kb tíz ilyen van egymás után 17:35-kor https:www.facebook...stb. Szóval itt nézhette a dolgaimat. Meg gondolom a messengerben is túrkált, megnézte az üzeneteimet 17:55kor volt az első hívás legalábbis így írja ki a telóm és kisebb piros jelzés van ami írj, hogy 6x hívott. Biztos, hogy a hívás előtt már használta a telefonomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!