Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutakodott a telefonomban miért érzem, hogy azóta valami nem stimmel? 21/L
Semmit.
Itt nem az a lényeg, hogy kíváncsi vagy-e rá, hanem az, hogy átérezze ő is, hogy milyen helyzetet okoz ezzel a gyerekes viselkedéssel.
Ha ő minden ok nélkül feljogosítva érzi magát arra, hogy így viselkedjen azzal, akit elvileg szeret, az a minimum, hogy nem hagyjuk magunkat :)
Nem vagyok az ilyen óvodás megoldások híve, de, ja ő ebben a stílusban nyomul (én is 28 vagyok), akkor te sem tudsz máshogy
#9 eljárását preferálom. Annyi igazítással, hogy vagdalni nem kell, csak szép higgadtan még ondod, hogy vagy kétoldalú a transzparencia és eztán így csináljátok vagy mehet Isten hírével. Már csak azért is érdemes lett volna ezt, mert láttál volna egy reakciót arra, hogy neki van-e takargatni valója. A letorkolást meg ne hagyd neki. Amúgy a probléma gyökere szerintem inkább az volt, hogy akkor mobiloztál, mikor beszéltetek/vele voltál, nem az, hogy csalod vagy sem. Abba már csak belelovalta magát szerintem.
31/f
Durva. Ezen az oldalon sokan azért rögtön szakítanának, mert a srác féltékenységből meg nézte a kérdező telefonját?
Irigylem, hogy ezen az oldalon mindenki annyira tökéletes párkapcsolatban él, hogy ez már szakítóok.
Kérdező! Lehet a barátod visszahalott valami pletykát rólad és én sem értem, hogy szabadidejükben a barátod fiú haverjai miért neked írogatnak?
Én is jóba vagyok a barátnőim pasijaival, de semmiképpen nem velem beszélgetnek Facebookon és az én párom sem a barátnőimmel. Sőt én is furcsálnám, hogy a párom miért azokkal beszélget akiknek a párkapcsolati problémáimat is elmesélem.
Én meg csak szánni tudom az olyan embereket, akiknek a bizalmatlanság nem azonnali szakítóok, mert ők még nem tapasztalták meg, milyen normális, egészséges, bizalmasan boldog kapcsolatban lenni. Mondjuk ha két hasonlóan defektes, önértékelési problémákkal küzdő és normális kötődésre képtelen egyén kerül össze, akkor szerencsés a helyzet, mert kölcsönösen keserítk meg egymás életét, a baj csak akkor van, ha az egyik fél mentálisan ép, a másik pedig egy féltékenykedő, bizalmatlan komplexusgombóc.
Miért vagy vele?
Alaptalanul gúnyolódik, gyanusítgat, stb. Felejtős az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!