Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok az ellen tenni hogy a férjem ne kutakodjon a telefonomban?
hát én nem tudom....én 14 éve vagyok a párommal,és sose zavarja se őt,se engem,ha egymás sms-eit nézegetjük,olvasgatjuk,szabad.
Ha más nem így van ezzel,akkor szólni kell,hogy téged zavar.
Ülj le beszélgess el vele - Féltékeny e - beszéld meg vele hogy teljesen alaptalan. Viszont egy normális kapcsolatban tényleg nem csinálnak ilyeneket :)
22F
Először mindenképpen le kellene vele ülni, és megbeszélni a dolgokat. Megtudni, hogy miért nézegeti állandóan a telefonodat, féltékeny-e vagy csak úri passzióból. Mondd el neki, hogy ez téged nagyon zavar. Ha a beszélgetés után sem hagy fel ezzel a szokásával, akkor kódold le a telefont. A biztonsági beállítások közt szokott lenni ilyen funkció is, ahol pl. az sms-eket csak kód beütése után tudod megnézni. Tapasztalatból mondom, hogy először beszélni kell róla, és azután cselekedni, mivel én anno sajnos elhagytam a beszélgetést, csak csendben lekódoltam a készüléket, és utána aztán jött a féltékenység ezerrel, hogy biztos titkolni valóm van!
28/L
Igazad van, normális kapcsolatban nem normális a gyanakvás. Namármost ha ez normális kapcsolat, akkor miért tűröd?
Én nem tűrném, mert ha nem bízik bennem, semmi értelme a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!