Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a nejem terhesen vagy várjak mig megszül?
Mégis mit jelent a tud várni a nőcske rád szöveg?:)
Hisz annyira érdekelte a házasságod, meg a terhesség a láb szétrakásban mint kb téged. Ő gerinctelen, rád meg nem tudok már semmit mondani.
4 év alatt háromszor köteleződtél el a párod felé. Amikor elvetted s nem csak szerelem de szeretet és elköteleződés is kellett volna lennie benned, hogy igen, ő a társad jóban rosszban, akkor is mikor gondjaid vannak vagy csábítás jön szembe. Elvégre a népesség fele nő. Ezt csak tudtad.
Majd második és harmadik alkalommal amikor úgy érezted a feleségeddel szeretnétek két emberi lényt cirka 40 évre magatokénak tudni, felnevelni, megadni nekik mindent az időd, feltétlen szeretetedet stb.
Ezek egy életre szólnak. Ehhez nem elég a csak szerelem... Kell, hogy a másikat ismerd,szeretet, elismerd s becsüld, legyen olyan fontos mint te saját magadnak.
Mégis hogy lehet ezt az egészet 2 hónap és pár szex meg egy tök idegen alak miatt dobni mint a maradékot?????
Ez színtiszta önzés.
#43: Nyugi a sorstól mindenki vissza fogja kapni ami jár neki.
Nekem volt egy férfi ismerősöm aki rendszeresen csalta a barátnőjét, otthon eljátszotta a romantikus barátot, megadott mindent a barátnőjének de mellette volt szeretője plusz fent is volt szexpartnerkereső oldalakon is. Mindig azt mondta hogy nincs lelkifurdalása az egész miatt mert élvezi az életet és biztos volt benne hogy a barátnője sosem fogja elhagyni. Sosem bukott le ezzel kapcsolatban, viszont tavaly nyáron a lány szakított vele teljesen váratlanul mert már nem szerette őt. A nagyképű férfi néhány hét alatt szinte egy élő halott lett. Lefogyott, mert nem evett semmit, mivel nem volt senkije, csak a barátnője, teljesen magányos lett, rosszul teljesített a munkában, sírt is.. Kikészült mert erre nem számított. Jelenleg is ott tart nyár óta hogy pszichológushoz akar járni. Munkatársam egyébként onnan tudom ezt a csodás történetet.
Csak azért írtam le, mert ő is egy féreg volt aztán a sors visszaadta neki a sok "jót". Igaz várni kellett rá de megkapta..
"szívem szerint a nejemmel már le sem feküdnék"
Szerintem ne feküdj le vele, mert még valami bacit viszel haza neki az új pi..nából.Undorító vagy.
Tipikusan az a fajta pasi (nem férfi) vagy, aki minden új pi..na láttán elveszti a gerincét.Kíváncsi lennék mikor jön majd a következő..mert ezzel sem leszel sokáig, azt borítékolom.
Szerinted van különbség a kettő között? Teljesen mindegy, az a pár hét nem számít. Neki a gyerekek felneveléséhez a következő 25-30 évben lett volna szüksége a férjére, a gyerekeidnek meg az apjukra.
Ugyanolyan mocsok dolog otthagyni terhesen, szülés után, vagy két ovis gyerekkel. Csak mert felállt a farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!