Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam el a nejem terhesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a nejem terhesen vagy várjak mig megszül?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, most várja a 2. babánkat de közben meg ismertem egy nőt akiért odáig vagyok és ő is értem.Volt már köztünk aktus is tehát mindenhogy passzolunk.A nő azt mondta ő tud várni mert tudja hogy terhes a nejem és ő sem akar problémát se a babának se a nejemnek én viszont nagyon rosszul érzem magamat hogy otthon elkell játszani a jópofa, aranyos férjet holott szívem szerint a nejemmel már le sem feküdnék, nem mondanák neki el semmit mi történt aznap velem vagy kérdeznék rá hogy vele mi történt de muszáj hogy míg terhes ne legyen gond mert most van a 6.hónapban.
2018. febr. 27. 22:24
1 2 3 4 5
 11/48 Diavolino44 ***** válasza:
81%
Csak kommenteket jottem olvadni. ;)
2018. febr. 27. 22:46
 12/48 anonim ***** válasza:
95%

Egy igazi undorító féreg vagy. Szegény feleséged... Szerinted ha a szülés után hagyod el mennyivel lesz könnyebb?Akkor lenne rád a legnagyobb szüksége. Te meg azon gondolkodsz hogy a krváddal mikor legyél együtt. Aki semmivel sem különb nálad. Tud várni? De rendes...

A két hányadék egymásra talált!

Szívből kívánom hogy a gyerekeidet egy sokkal jobb APA nevelje fel. Minden jót neked!

2018. febr. 27. 22:48
 13/48 anonim ***** válasza:
93%

Nos, ertheto a dolog. Hisz a nagy bolcs konyvek is megirtak, “egy ember szive, kiszamithatlan” stb.

De viszont az elethelyzetek es az emberi jellemek, igenis kiszamithatoak, sot, fennhangon kijelentheto, hogy betukbe irhato szabalykent is lehet oket strofalni.

Az ember az alapbol egy tarsas leny, vannak hangos asztalt forgatok, vannak hatterben megbuvok, stb.

Es vannak akik eloadnak. Mint az a csaj. Eloadja magat, normalis ember nem szed szet egy csaladot, nornalis ember nem varja meg mig megszuletik a gyereked, normalis ember nem tesz ilyet. A csaj nem normalis, nem jo ertelemben nem normalis, hanem rossz ertelemben nem normalis, beteg kb.

Persze mindenhez ket ember kell. Az ido meg, koptatja az erzelmeket.

Megertelek.

Nem te leszel sem az elso, sem az utolso aki elhagyja masert a csaladjat....de boritekolhato, hogy te leszel az alkoholista, lecsuszott, megtort ember, aki dobta a csaladjat egy noert, aki majd 1-2 even belul elhagy, mert hat a jelleme ilyen, beteg, es keresni fog mast. De jelen pillanatban elvakit az illata...gondolom....meg az öle stb.

De majd eszmelsz. Ne igy legyen. De nagy a valoszinusege, hogy igy lesz.

2018. febr. 27. 22:56
 14/48 anonim ***** válasza:
94%
Végülis is tényleg nagy gondoskodás, hogy a feleségedet magára hagyod két gyerekkel...majd utalsz neki egy kus aprópénzt gyerektartást címen es mar meg is van oldva a gondoskodás ugye? Nem tehetsz róla, h szerelmes lettél? A feleséged nem tehet róla, hogy gerinctelen féreg a férje. És még mindig magadat sajnaltatod.... Kíváncsi vagyok a szutyokra is, h meddig kellessz majd neki. Kb addig míg megszerzett, aztán kuka. Ha nem sajnalnam a ket gyereket a feleseged helyeve odaadnam őket, h neveljetek ti őket az ifiasszonnyal. Megnézném a pofajat, akkor is kellenel-e neki.
2018. febr. 27. 22:57
 15/48 anonim ***** válasza:
87%

"nem mondanák neki el semmit mi történt aznap"...

Mármint kik nem mondanák el neki mit? Jól ragzod az magyartot :D

2018. febr. 27. 22:57
 16/48 anonim ***** válasza:
84%

Mond el apósodnak meg anyósodnak, hogy tudjanak segíteni a lányuknak!

(-Remélem letörik a derekad.... )

Most húzz a p-csába szerencsétlen asszonynak legyen ideje felkészülni,hogy egyedül marad... !

2018. febr. 27. 23:00
 17/48 anonim ***** válasza:
88%
Igazi ferfi ribi vagy.
2018. febr. 27. 23:00
 18/48 anonim ***** válasza:
12%

Nem fognak megerteni.. Bunos vagy. Jon a nepharag viseld el.

Nem mentseg a szerelem.. Talan ha no lennel az lenne. :D

Aki meg elatkoz es bant azert amit tettel az meg nagyon bolcs..

En nem tamogatlak teged, de legalabb kimondtad hogy mit tettel. Ez legalabb korrekt. Az viszont nem, hogy azonnal nem dobtad a feleseged.

2018. febr. 27. 23:01
 19/48 anonim ***** válasza:
90%

remélem egy nyomorék kis köcsög vagy, aki épp élete provokáló kérdését találta ki

kasztrálni kéne az ilyet, férfi létemre mondom

ha szerelmes vagy valakibe, akkor miért csinálsz másnak gyereket?

2018. febr. 27. 23:04
 20/48 anonim ***** válasza:
92%
#18: Kimondta hogy mit tett? Hol? Egy névtelen oldalon. Ez aztán a megbánás. A feleségének mondta volna el, vagy ne csalta volna meg. Rosszul van hogy el kell játszania a jópofa férjet miután a szeretőjével mulatta az időt? Annyira megsajnáltam hogy ezt kell átélnie. :(
2018. febr. 27. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!