Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelhető jobban egy sértődött, behisztizett férfi? Hagyjam békén vagy kedveskedjek?
Ha békén hagyod, még jobban besértődik. Ha meg kedveskedsz vele, akkor tudja, hogy veled bármit megtehet és máskor is be fog sértődni.
Szerintem korrekten mondd el neki, hogyha valami baja van, bántja valami, azt inkább üljetek le megbeszélni, mert ez a helyzet egyikőtöknek sem jó. Nehéz a problémákról beszélni és felvállalni az érzéseket, de szerintem ez a legjobb út. Nem kell taktikázni meg agyalni, hogy most mi van és hogyan tovább, hanem egyenesen tisztázzátok a helyzetet.
Elé térdelsz és le$zopod. Hidd el, be fog jönni 😉
B verzió, hagyod az egészet a fenébe.
Hagyd békén. Majd ha látja, hogy nem vagy vevő a műsorra, lenyugszik. Ha kedveskedsz neki, meg puncsolsz, azzal pont azt a tudatot táplálod benne, hogy jogos a hisztije, és még jobban teszi magát, és erősödik a hisztije.
Persze ez függ attól is, hogy tényleg hiszti-e, vagy jogos harag, ezt te tudod.
Amúgy meg igaza van az egyik válaszolónak, az ilyen besértődés még nőtöl is elég vissza taszító, nemhogy férfitól. A 2. ilyen produkció után menne a levesbe, majd szóljon ha kinőtt a dedóból.
Semmiképp se erősítsd meg a viselkedését, tehát:
1. ne kedveskedj neki ilyenkor;
2. ne viszonozd a hisztit és a sértődöttséget, ne harcolj ellene.
Maradj higgadt, összeszedett, de empatikus. Ajánld fel, hogy kulturáltan megbeszéljétek, ahogy a #2-es leírta. Ha ez nem működik, akkor szerintem hagyd békén, és egy későbbi nyugodt pillanatban próbálj meg megint beszélni róla vele.
Hát én feladtam...
Akik azt tanácsolták, ne vegyél tudomást róla, majd lenyugszik, én is próbáltam (ezt is, meg ezer más dolgot), sokszor hetekig! tartott.
Nem szólt hozzám, került, duzzogott... úgy, hogy együtt éltünk.
Azóta megelégeltem,hogy a problémákat nem lehet megbeszélni, és szakítottam. Fél éve "duzzog", rám haragszik, én vagyok a hibás, ha valamiért beszélünk, tőmondatokban válaszol.... Sosem változik. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!