Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a nejem terhesen vagy várjak mig megszül?
Szerintem tehetsz a kialakult helyzetért. Nem vagy kisbaba. Nekik még megbocsátható, hogy a pillanatnyi érzelmek vezérlik.
Nem tudom, hogy történt a "szerelem". Hagytál rést a pajzson és a nő megtalálta, vagy csak szimplán nem figyeltél. De a helyzet az, hogy egyszer velem is megesett, hogy beleszerettem másba, és a tetejében egy boldog párkapcsolatban történt mindez!
Viszont én sokkal többre tartottam a párkapcsolatomat egy fellángolásnál, így mi megbeszéltük és kitaláltuk együtt, hogy lépjünk ezen túl. És sikeresen visszataláltam a páromhoz, a másik fél pedig már semmit nem képes megmozgatni bennem.
Szerintem bármit lehet, ha az embernek van elég öntudata, és akarata. Te viszont nem ezt választottad.
Én az őszinteséget választanám, mert sokkal jobb tudni hányadán álltok, legalább ő sem számít rád, mint férjre és apára.
Ja és a törődést mégis hogyan képzeled el? Tudod mennyi gond van egy újszülött körül? Lehet egész éjjeleket nem fog aludni a feleséged, nappal ráadásul ott a másik gyerek is. Vagy majd jártok naponta "haza" a nőcskéddel, hogy takarítsatok, mossatok, bevásároljatok vagy hogy aludhasson pár órát a nejed. Ugye munkába sem mehet vagyis a fizetésedre is számít az anyuka mivel még nincs képben. Azt is leadod majd neki? mivel ők hárman lesznek neked is köszönhetően, bevétel nélkül. A szerelmed meg majd eltart? Vagy magyarázd már el nekünk azt a törődést amit a két kis gyerekednek tervezel megadni. Remélem hogy ha felnőnek megtudják az igazat és amikor már öreg és beteg leszel "meghálálják"...
#21 voltam
Nem semmi ez a GYK.
Az előbb egy másik kérdésnél azért akartak megkövezni mert azt mondtam hogy nem normális az aki egy másik másik pasival baszatja a feleségét és végig is nézi ahogy megkurják. Azt mondták hogy önző egoista vagyok, mert birtoklom a páromat, és különben is az ember poligámiára született.
Itt van egy szerelmi-szeretői viszony és egy válási szándék és máris köveznek.
Kérdező: Voltam ilyen helyzetben, az asszony nagy kegynek tartotta ha havi egyszer megengedte hogy kielégítsem, mert a szex csak addig tatott mig ő elélvezett, utána farfekvés. Sokáig (6 évig) szenvedtem a szexhiány miatt, de nem akartam megcsalni pedig számtalan alkalom volt rá.
Megismerkedtek egy nővel, batátság, szerelem, szex lett belőle, majd titkos, tiltott kapcsolat. Életemben nem voltam olyan boldog. Közben a nejem terhes lett, ihgen, havonta, két havonta vele is lefeküdtem (most jön a kőzápor).
Én a családot válaszottam, szakítottam a szeretővel, pedig nagyon fájt mindkettőnknek, szenvedtünk.
Amikor a gyerek 5 éves volt viszonya lett egy nős pasival és miatta elhagyott.
Egyébként a te dolgod, a te döntésed mit teszel, de én azt javaslom hogy ne hagyd el a családot, ahogy telik az idő megérik benned a döntés. Ha gyengül, elmúlik a szerelem akkor maradsz, ha nem akkor válás. A gyerekeknek is jobb egy csonka családban mint ahol állandó balhék vannak.
A sok "biróval" meg ne foglalkozz, az ítélkezéshez úgy látom mindenki profi módon ért még úgy is hogy nem ismerik a tényállást.
Tud várni? Remek! Akkor szépen elvan a háttérben, amíg felnevelitek a két gyereket. Röpke 18 év...
Az lenne a legjobb mindenkinek, ha rögtön bevallasz mindent. Elváltok, fizeted a gyerektartást (a fizetésed 40-50%-a két gyerekre...), odacuccolsz az új puncihoz, és kész.
A feleséged is jobban jár, ha megszabadul tőled. Esélye lesz párt találni.
Te meg majd megkapod egy ilyen jellemtelen pina mellett, amit érdemelsz... A legtöbb nő nem viseli jól, hogy hetente mész láthatásra az exedhez, akinél ki tudja, mi történik...
Majd versenyeztek, ki keres előbb új szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!