Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit tehetnék?!
A barátom 3 napja szakított velem, mert megelégelte hogy szinte csak ő keresett, én nemigen írtam rá MSN-en, ha hívott sokszor nem vettem fel a telefont, és ha beszéltünk akkor az utóbbi időben rengetegszer voltam durcás stb. És mondta hogy szeret még de már nem úgy mint az elején, a szerelme elmúlt, pedig szerelmes volt. De jóban akar lenni velem ezután is, ne töröljem le MSN-ről stb. És én pedig rádöbbentem hogy szeretem őt... és borzasztóan szégyellem magam hogy ilyen bunkó voltam vele, és semmiképp sem akarom elveszíteni, nagyon szeretnék vele lenni...
Mit tegyek szerintetek, mostmár írjak rá MSN-en, vagy inkább hagyjam hogy ő keressen? :S Mondjam neki egyáltalán hogy hiányzik, és hogy vele akarok lenni? Vagy mit csináljak szerintetek?
Egy 19 éves lány..
Huhh, ez az utolsó nagyon betalált!
Köszi!
Kérdező - keresd a fiút, de azon gondolkozz el előtte, hogy miért viselkedtél passzívan korábban? Mert elképzelhető, hogy egyszerűen csak a birtoklási vágy jött elő belőled és az egyedülléttől való félelem lett úrrá rajtad. Ne lépj elhamarkodottan! Megtörténhet, hogy visszakapod a fiút és ott folytatod, ahol abbahagytad.
Szóval csak okosan!
30/F
19 éves vagyok. Ne haragudj, nem felvágni akarok, félre ne érts, a következőket csak azért mondom el, hogy lásd: gyerekes vagy.
Van egy saját vállalkozásom, több családi problémám is van, amik nem csak érzelmi, de anyagi jellegűek is. Ezen kívül még egyetemen (nappali tagozaton) tanulok, és van egy komoly párkapcsolatom is. Én mindezekért a dolgokért nem csak érzelmi, de anyagi felelősséget is vállalok.
Te pedig lesz*rtad ezt a szerencsétlen fiút, és még a saját tetteidért sem voltál/vagy képes felelősséget vállalni! Ilyenkor szégyellem magam, hogy ennek az életképtelen, buta, önző korosztálynak a tagja vagyok. Ha egy 15 éves kislány írta volna ezt, megértem. De te egy majdnem felnőtt nő vagy!
És ne haragudj az erős kritikáért, de ilyenkor meg vagyok döbbenve. Mert ha nem kellett az a srác, akkor meg úgy lettél volna igazán felnőtt, ha ezt udvariasan közlöd vele, és nem hülyíted, és nem arrogánskodsz vele.
Ha felfogtad volna, akkor nem itt siránkoznál, és sajnáltatnád magad, hanem magadba szállnál, és némi önkritikát gyakorolnál. Ez azt jelenti, hogy békén hagyod ezt a srácot, nem pedálozol többet nála. Elcseszted, tanulj belőle, és ne kínozd tovább szerencsétlent, próbálj felülemelkedni az önzőségeden, és felelősségteljesen viselkedni. Tudod, ez teszi az ember felnőtté, amitől, úgy látom, még nagyon messze vagy...:)
Az előző voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!