Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit tehetnék?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tehetnék?!

Figyelt kérdés

A barátom 3 napja szakított velem, mert megelégelte hogy szinte csak ő keresett, én nemigen írtam rá MSN-en, ha hívott sokszor nem vettem fel a telefont, és ha beszéltünk akkor az utóbbi időben rengetegszer voltam durcás stb. És mondta hogy szeret még de már nem úgy mint az elején, a szerelme elmúlt, pedig szerelmes volt. De jóban akar lenni velem ezután is, ne töröljem le MSN-ről stb. És én pedig rádöbbentem hogy szeretem őt... és borzasztóan szégyellem magam hogy ilyen bunkó voltam vele, és semmiképp sem akarom elveszíteni, nagyon szeretnék vele lenni...

Mit tegyek szerintetek, mostmár írjak rá MSN-en, vagy inkább hagyjam hogy ő keressen? :S Mondjam neki egyáltalán hogy hiányzik, és hogy vele akarok lenni? Vagy mit csináljak szerintetek?

Egy 19 éves lány..

2010. jún. 8. 12:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
*ha
2010. jún. 10. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van állandóan,sajnos mindig ilyen lányokat fogok ki,aki ugyanezeket csinálja,nem veszi fel a telot,nem ir rám msn-n,nem keress,mintha nem is léteznék a számára..pedig én majd kiköpöm a lelkem érte,mindent megteszek érte,röviden csak érte élek..miért nem lehet ezt kis figyelmességel viszonozni? tényleg óriási IQ-jának kell lenni v kinek hogy ezt felfogja?
2010. jún. 10. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
50km az nem távolság,én 120-ra laktam a b nömtöl,de észresem vettük,hissz amikor már a karjaidban tartod,rájössz hogy megérte..:)
2010. jún. 10. 11:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azért nem merünk szeretni, mert félünk, hogy a másik nem viszonozza az érzéseinket. És sokszor kimondani vagy kimutatni sem merjük azt, amit érzünk, mert félünk, hogy ezzel kiszolgáltatjuk, megalázzuk magunkat, hogy elveszítjük büszkeségünket. Sok ember félti a büszkeségét, mert azt hiszi, hogy erény, pedig valójában az egyik legnagyobb akadály a szeretet útján. A büszke ember nem tud igazán szeretni. Mert igazán szeretni csak alázattal lehet. Van egy film, és benne egy jelenet: A lány evez a csónakban, a fiú áll a parton. A lány nem fordul vissza, és nem mozdul a fiú sem, csak néz a lány után. És közben a csónak egyre távolodik, és a lány és a fiú egyre messzebb kerülnek egymástól. És a lány nem néz vissza, és a fiú nem indul a lány után. Aztán évek múlva újra találkoznak. És akkor elmondják egymásnak, hogyan is élték meg azt az elválást a tónál. A fiú azt mondta: "Utánad akartam szaladni... Néztem utánad, és arra gondoltam, hogy ha visszanéznél, akkor utánad szaladnék. Csak arra vártam, hogy visszanézzél..." A lány azt mondta: "Szerettem volna hátrafordulni... Arra gondoltam, hogy ha meghallom a parton lépéseid hangját, hátrafordulok. Egy kis zajra vártam csak, a lépéseid hangjára..." Hát így van a büszkeséggel. Az embernek néha döntenie kell: a büszkeség fontosabb-e számára vagy a szerelem.?
2010. jún. 10. 11:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Huhh, ez az utolsó nagyon betalált!

Köszi!

Kérdező - keresd a fiút, de azon gondolkozz el előtte, hogy miért viselkedtél passzívan korábban? Mert elképzelhető, hogy egyszerűen csak a birtoklási vágy jött elő belőled és az egyedülléttől való félelem lett úrrá rajtad. Ne lépj elhamarkodottan! Megtörténhet, hogy visszakapod a fiút és ott folytatod, ahol abbahagytad.

Szóval csak okosan!

30/F

2010. jún. 10. 12:22
 16/21 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok. Ne haragudj, nem felvágni akarok, félre ne érts, a következőket csak azért mondom el, hogy lásd: gyerekes vagy.

Van egy saját vállalkozásom, több családi problémám is van, amik nem csak érzelmi, de anyagi jellegűek is. Ezen kívül még egyetemen (nappali tagozaton) tanulok, és van egy komoly párkapcsolatom is. Én mindezekért a dolgokért nem csak érzelmi, de anyagi felelősséget is vállalok.

Te pedig lesz*rtad ezt a szerencsétlen fiút, és még a saját tetteidért sem voltál/vagy képes felelősséget vállalni! Ilyenkor szégyellem magam, hogy ennek az életképtelen, buta, önző korosztálynak a tagja vagyok. Ha egy 15 éves kislány írta volna ezt, megértem. De te egy majdnem felnőtt nő vagy!

És ne haragudj az erős kritikáért, de ilyenkor meg vagyok döbbenve. Mert ha nem kellett az a srác, akkor meg úgy lettél volna igazán felnőtt, ha ezt udvariasan közlöd vele, és nem hülyíted, és nem arrogánskodsz vele.

2010. jún. 10. 12:51
 17/21 A kérdező kommentje:
tudom és igazad van teljes mértékben
2010. jún. 10. 12:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit sem fogtál fel abból, amit az előző kommentelő írt neked. Egy cipőben járok vele (22/F), szóval átérzem a helyzetét, és sok sikert kívánok neki az életben. Meg persze az exednek is, remélem nem békül ki veled, legalábbis ha van egy kis esze. Te meg szedj csak össze egy agyatlan alfahímet, összeillenétek, az tuti! :)
2010. jún. 10. 13:00
 19/21 A kérdező kommentje:
nem fogtam volna fel meg nem tudtam volna ezt eddig is akkor nem lennék így kétségbeesve és kiakadva, de köszi a jókívánságokat, hasonlókat neked is :)
2010. jún. 10. 13:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha felfogtad volna, akkor nem itt siránkoznál, és sajnáltatnád magad, hanem magadba szállnál, és némi önkritikát gyakorolnál. Ez azt jelenti, hogy békén hagyod ezt a srácot, nem pedálozol többet nála. Elcseszted, tanulj belőle, és ne kínozd tovább szerencsétlent, próbálj felülemelkedni az önzőségeden, és felelősségteljesen viselkedni. Tudod, ez teszi az ember felnőtté, amitől, úgy látom, még nagyon messze vagy...:)

Az előző voltam!

2010. jún. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!