Mit tegyek? Fogalmam sincs hogy mit tehetnék?
Van egy fiú akit nagyon szeretek, és ő is engem!még nem vagyunk együtt.
Nem akarják megengedni a szüleim mert hogy még kicsi vagyok.Beismerik hogy nagyon érett a felfogásom, és én is de azt mondják hogy ráérek még ezzel.igen csak hogy a fiúval most szeretnék lenni.nem engednék meg hogy néha eljöjjön hozzám, hogy találkozzunk..stb.
hiába beszélek velük , halythatalanok.
mit csináljak??
14/l
igen, tudom hogy mindenki azt gondolja magáról, de rólam mások is, és szerintem is így van.nem tudom mit csináljak :\
köszi a választ
Ha a fiú 18 felett van, akkor lehet, h érthető amiért nem akarják h találkozgassatok. Féltenek, ennyi az egész. Én a barátommal már lassan másféle éve vagyok együtt, és a szüleim nem engedik h együtt aludjunk meg hetente csak hétvégén mehetek, mikor nincs suli (de azt se minden hétvégén).
Lehet h érettgondolkodású vagy, de a szüleid azt szeretnék, h neked jó legyen :) várj 1kicsit, hát ha megnyugszanak, és majd csak elfogadják, h a lányuk elkezdett érni... :)
Sok sikert
17/L
17 éves.
köszönöm a választ.nagyon aranyos vagy.
Szia.
Lehet, hogy a szüleid nem véletlenül nem biztatnak arra, hogy kapcsolatba bonyolódj. Hidd el, a világon csak két olyan ember van, aki teljesen őszintén nézi a Te érdekedet, és azok a szüleid!
Viszont ha annyira szeretnél közelebb kerülni a fiúhoz, csüccs le az ősökkel, és -mivel azt írtad, érett gondolkodással rendelkezel, biztosan menni fog- komolyan, meggondoltan világíts rá, Neked miért fontos az, hogy együtt légy ezzel a sráccal. Mesélj róla édesanyádnak, és akkor reménykedhetsz, hogy ő is feleleveníti a fiatalkori szerelmeit, s "meglágyul a szíve" :)
Azzal indíts, hogy szeretnéd bemutatni a fiút nekik. Ha belemennek, akkor látni fogják, hogy komolyan gondolod/gondoljátok, és megbízhatnak a lányukban.
Sok sikert ;)
szia!
köszönöm szépen!:)
igen..msnen en mi is meg néha összefutunk, de nem úgy hogy megbeszéltük ..!
én nem "szarhatom le" őket..:Dmert nem járnék jól azt hiszem..
engem is engednek mondjuk néha elmehetek buliba meg ilyenek , csak ebből a szempontból szigorúak..!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!