Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Fogalmam sincs...

Mit tegyek? Fogalmam sincs hogy mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit nagyon szeretek, és ő is engem!még nem vagyunk együtt.

Nem akarják megengedni a szüleim mert hogy még kicsi vagyok.Beismerik hogy nagyon érett a felfogásom, és én is de azt mondják hogy ráérek még ezzel.igen csak hogy a fiúval most szeretnék lenni.nem engednék meg hogy néha eljöjjön hozzám, hogy találkozzunk..stb.

hiába beszélek velük , halythatalanok.

mit csináljak??

14/l

2009. ápr. 24. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen az emberek 90%-a azt gondolja magáról, hogy érett a gondolkodása. Egyébként 14 évesen már tényleg lehetne próbálkozni kapcsolattal, de ez általában nem fordul komolyra. Szerinte kérdezd meg, milyen kort tartanak már alkalmasnak a dologra, úgy nagyobb rálátás lenne a szüleid gondolkozására.
2009. ápr. 24. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:

igen, tudom hogy mindenki azt gondolja magáról, de rólam mások is, és szerintem is így van.nem tudom mit csináljak :\

köszi a választ

2009. ápr. 24. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fiú 18 felett van, akkor lehet, h érthető amiért nem akarják h találkozgassatok. Féltenek, ennyi az egész. Én a barátommal már lassan másféle éve vagyok együtt, és a szüleim nem engedik h együtt aludjunk meg hetente csak hétvégén mehetek, mikor nincs suli (de azt se minden hétvégén).

Lehet h érettgondolkodású vagy, de a szüleid azt szeretnék, h neked jó legyen :) várj 1kicsit, hát ha megnyugszanak, és majd csak elfogadják, h a lányuk elkezdett érni... :)

Sok sikert

17/L

2009. ápr. 24. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:

17 éves.

köszönöm a választ.nagyon aranyos vagy.

2009. ápr. 24. 17:11
 5/8 anonim válasza:

Szia.

Lehet, hogy a szüleid nem véletlenül nem biztatnak arra, hogy kapcsolatba bonyolódj. Hidd el, a világon csak két olyan ember van, aki teljesen őszintén nézi a Te érdekedet, és azok a szüleid!

Viszont ha annyira szeretnél közelebb kerülni a fiúhoz, csüccs le az ősökkel, és -mivel azt írtad, érett gondolkodással rendelkezel, biztosan menni fog- komolyan, meggondoltan világíts rá, Neked miért fontos az, hogy együtt légy ezzel a sráccal. Mesélj róla édesanyádnak, és akkor reménykedhetsz, hogy ő is feleleveníti a fiatalkori szerelmeit, s "meglágyul a szíve" :)

Azzal indíts, hogy szeretnéd bemutatni a fiút nekik. Ha belemennek, akkor látni fogják, hogy komolyan gondolod/gondoljátok, és megbízhatnak a lányukban.

Sok sikert ;)

2009. ápr. 24. 17:19
 6/8 A kérdező kommentje:

szia!

köszönöm szépen!:)

2009. ápr. 24. 18:07
 7/8 anonim válasza:
én is pontosan ilyen helyzetbe vagyok:/:)én is pont ezeket gondolom magamról mármint hogy már érett vagyok mert akik ismernek ők is ezt mondják ugyanúgy mint ahogy nálad én leszarom(bocsi a csúnya beszédért)hogy mit mondanak én most is ugyanúgy beszélek vele msn-en és találkozok vele,de egyébként a szüleim tudják milyen vagyok szóval azért egy kicsit nekem engednek persze ez nem mindig jó de én ennek örülök:D
2009. ápr. 25. 15:12
 8/8 A kérdező kommentje:

igen..msnen en mi is meg néha összefutunk, de nem úgy hogy megbeszéltük ..!

én nem "szarhatom le" őket..:Dmert nem járnék jól azt hiszem..

engem is engednek mondjuk néha elmehetek buliba meg ilyenek , csak ebből a szempontból szigorúak..!:(

2009. ápr. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!