Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Fogalmam sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Átvert. Hazudott.

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 1 hónapja együtt vagyunk. Nagyon szeretem és elvileg ő is engem. Elég jól ismerjük egymást mert nem először jöttünk össze. Ő 18, Én 16. Nemrég volt a szallagavatója. És azzal állt elő, hogy ő kiszeretné próbálni a füves cigit. Pontosabban megkérdezte h kipróbálhatja-e! Én annyit mondtam erre, hogy nem akarom irányítani és megszabni ,hogy micsinál de akkor kipróbálhatja ha egyszeri alkalom lenne. Azt mondta h rendben oké megbeszéltük, és hogy ő is így gondolta. Ez volt 2-3 hete. Másnap nekem aztmondta, hogy nem prbálta ki mert hogy mégsem akarta kipróbálni. Nagyon büszke voltam rá. Meg is dícsértem, hogy nagyon jól döntött és hogy nagyon büszke vagyok rá. Nagyon boldog voltam emiatt mert használta az agyát. Aztán tegnap kiderült h mégis kipróbálta. Eléggé kivagyok bukva.Nem azért mert kipróbálta, mert előbb utóbb eljött volna az alkalom hanem h hazudott! És most nagyon megsértődtem rá. Beszélünk msn-en éppen de hát elég bunkó vagyok vele. És nem veszi észre magát. Ti mit tennétek a helyembe? Jah mejegyzem nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott...:S
2010. febr. 11. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Átvert. Hazudott."

"nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott"

Mi a kérdés?

2010. febr. 11. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdd meg, hogy írjon le mindent, amit most érez, gondol, és hogy azt is mondja el neked, hogy miért hazudott. Nyíltság és őszinteség, ez fontos

[morcsó]

2010. febr. 11. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem azért mert kipróbálta, mert előbb utóbb eljött volna az alkalom "

Ezt nem értem! MI van??Ma már kötelező mindenkinek füves cigit szívni,drogozni??Hazudott?Igen!Valószínű,hogy nem ez az első hazugsága,és ezek után is fog hazudni...Ha nem tudod elfogadni,hogy időként hazudni fog neked,akkor hagyd a fenébe,és keress olyat aki számodra is megbízható...

2010. febr. 11. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:

"nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott"

dobd ki!

2010. febr. 11. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:

"mindennek megvan a maga helye és ideje, és ez az egyetem"

Amúgy jah h ha többször is hazudott már akkor tényleg lehet h érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy ő kell-e neked.

2010. febr. 11. 17:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, miért kell erőltetni? te magad mondod, finoman burkolva, hogy nem bizol benne, akkor meg mit keresel még mellette! nagyon fiatalka vagy még, találsz magadnak jobbat is!
2010. febr. 12. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
szerintem én leszarom,ez nem hazugság bazz,ne legyél hülye.Ha én a helyében lennék szerintem téged csak megb.... akarnálak mert egy hatalmas IQ fighter vagy.
2010. febr. 17. 11:04
 8/11 anonim válasza:
Szar h. letagadta mert nincs benne mit szégyellni, azért ember az ember h. minden kipróbáljon, na persze azért ésszel. a füves cigi sztem nemtré. meglepődnél ha tudnád kik élnek vele nap mint nap, én speciel próbáltam, már nem szeretem, nem is élek vele de nem is vetem meg, ugyanolyan mintha sört inna 2-3mat, csak ezután nehezebb adózni, így illegális. De ha nem árulta el, azért nem mert szégyellte, mert te olyan jeleket adtál neki, ami indokolta azt h. ő ezt szégyellje elötted. Remélem érted. Ne ítéld el. 16 vagy. Leszel még berúgva - szétesve jó párszor az életedben.
2010. febr. 17. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt mondom, ülj le vele beszélgetni személyesen, ne MSN-en, és mond el, hogy számodra nagyon fontos az őszinteség, enélkül nem tudsz megbízni senkiben. Kérd meg, hogy legyen hozzád őszinte, teljes mértékben, amennyiben nem, nem kell a hazug férfi!

23/Nő

2010. febr. 17. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:
szia! az én barátom sokkal nagyobb dolgokban hazudott és megtudtam neki bocsjátani,mert szeretett és én is őt végülis.És ő is füvezik,mondjuk nem ez a lényeg.Szerintem ez nem olyan nagy dolog legalábbis számomra.Ha könyörög neked,akkor bocsáss meg neki,mert szeret,és ez a lényeg, ezek szerint oka volt rá hogy azt hazudta.
2010. febr. 17. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!