Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Átvert. Hazudott.
"Átvert. Hazudott."
"nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott"
Mi a kérdés?
Kérdd meg, hogy írjon le mindent, amit most érez, gondol, és hogy azt is mondja el neked, hogy miért hazudott. Nyíltság és őszinteség, ez fontos
[morcsó]
"Nem azért mert kipróbálta, mert előbb utóbb eljött volna az alkalom "
Ezt nem értem! MI van??Ma már kötelező mindenkinek füves cigit szívni,drogozni??Hazudott?Igen!Valószínű,hogy nem ez az első hazugsága,és ezek után is fog hazudni...Ha nem tudod elfogadni,hogy időként hazudni fog neked,akkor hagyd a fenébe,és keress olyat aki számodra is megbízható...
"nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott"
dobd ki!
"mindennek megvan a maga helye és ideje, és ez az egyetem"
Amúgy jah h ha többször is hazudott már akkor tényleg lehet h érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy ő kell-e neked.
Szia!
Én azt mondom, ülj le vele beszélgetni személyesen, ne MSN-en, és mond el, hogy számodra nagyon fontos az őszinteség, enélkül nem tudsz megbízni senkiben. Kérd meg, hogy legyen hozzád őszinte, teljes mértékben, amennyiben nem, nem kell a hazug férfi!
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!