Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Fogalmam sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Átvert. Hazudott.

Figyelt kérdés
Barátommal több mint 1 hónapja együtt vagyunk. Nagyon szeretem és elvileg ő is engem. Elég jól ismerjük egymást mert nem először jöttünk össze. Ő 18, Én 16. Nemrég volt a szallagavatója. És azzal állt elő, hogy ő kiszeretné próbálni a füves cigit. Pontosabban megkérdezte h kipróbálhatja-e! Én annyit mondtam erre, hogy nem akarom irányítani és megszabni ,hogy micsinál de akkor kipróbálhatja ha egyszeri alkalom lenne. Azt mondta h rendben oké megbeszéltük, és hogy ő is így gondolta. Ez volt 2-3 hete. Másnap nekem aztmondta, hogy nem prbálta ki mert hogy mégsem akarta kipróbálni. Nagyon büszke voltam rá. Meg is dícsértem, hogy nagyon jól döntött és hogy nagyon büszke vagyok rá. Nagyon boldog voltam emiatt mert használta az agyát. Aztán tegnap kiderült h mégis kipróbálta. Eléggé kivagyok bukva.Nem azért mert kipróbálta, mert előbb utóbb eljött volna az alkalom hanem h hazudott! És most nagyon megsértődtem rá. Beszélünk msn-en éppen de hát elég bunkó vagyok vele. És nem veszi észre magát. Ti mit tennétek a helyembe? Jah mejegyzem nem egyszeri alkalom volt hogy hazudott...:S
2010. febr. 11. 15:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen minden válaszolónak akik normálisan tudtak válaszlni:) Nekem csak az volt a bajom, hogy hazudott nem először.

11:04-es neked meg csak annyit tudok írni hogy nem értem mi a f@szt keresel ilyen oldalon amikor nem tudsz normálisan álaszolni. Az meg a másik h ne voltál helyébe szóval erről meg ennyit.;) És nem is leszel:) És igen nekem bizonyára töb az IQ-m mint neked ;) Barom..xD

2010. febr. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!