Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit tehetnék?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tehetnék?!

Figyelt kérdés

A barátom 3 napja szakított velem, mert megelégelte hogy szinte csak ő keresett, én nemigen írtam rá MSN-en, ha hívott sokszor nem vettem fel a telefont, és ha beszéltünk akkor az utóbbi időben rengetegszer voltam durcás stb. És mondta hogy szeret még de már nem úgy mint az elején, a szerelme elmúlt, pedig szerelmes volt. De jóban akar lenni velem ezután is, ne töröljem le MSN-ről stb. És én pedig rádöbbentem hogy szeretem őt... és borzasztóan szégyellem magam hogy ilyen bunkó voltam vele, és semmiképp sem akarom elveszíteni, nagyon szeretnék vele lenni...

Mit tegyek szerintetek, mostmár írjak rá MSN-en, vagy inkább hagyjam hogy ő keressen? :S Mondjam neki egyáltalán hogy hiányzik, és hogy vele akarok lenni? Vagy mit csináljak szerintetek?

Egy 19 éves lány..

2010. jún. 8. 12:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Még szép, hogy keressed. Legyen már ennyi eszed. Elkú rtad, akkor lépj valamit, hogy jobb legyen.
2010. jún. 8. 12:22
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj de teljesen megértem a barátodat és én is szakítottam volna a helyében. Hiszen minek legyen valakivel, aki nem szereti őt, nem mutatja ki az érzelmeit, nem becsüli, nem tiszteli, leszarja..? Hagy legyen esélye egy boldog kapcsolatra, egy érzelmileg is érett lánnyal aki megadja neki a törődést ha te nem tudtad. Ha meg csak ilyenkor jössz rá, hogy elrontottad az már nagyon késő. Én tuti nem bocsájtanék meg, sőt inkább nem vesztegetnék rád időt ha ennyire gyerekesen viselkedsz.

Talán ha szeret még akkor megbocsájt ha személyesen is megbeszélitek és bocsánatot kérsz tőle és valóban megváltozol. Talán..

18/L

2010. jún. 8. 12:22
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Ez a busz már elment szerintem :(

Igaz volt, hogy jött már vissza busz.. :)

Szerintem írj rá msnen vagy hívd fel, hogy szeretnél vele még beszélgetni, ha csak utoljára is, de szeretnél.Találkozzatok valahol és mondd meg neki, hogy nagyon megbántad, hogy ilyen voltál. És ha be tudod tartani ígérd meg, hogy nem fog előfordulni mégegyszer.

És ahogy itt is leírtad, mondd meg neki, hogy nagyon hiányzik és szeretnél továbbra is vele lenni..

Ha nem jön össze sem vesztessz sokat, mert nem úgy tűnik, mintha nagy békében " váltatok " volna szét..

2010. jún. 8. 12:25
 4/21 A kérdező kommentje:
dede, békében váltunk el, még ő mondta h szeretne jóban lenni velem, és láttam hogy a netes adatlapjain még 3 nap után is az van neki kiírva hogy kapcsolatban, bár egy ismerősöm szerint semmit sem számít hogy az adatlapokon mi szerepel...
2010. jún. 8. 12:27
 5/21 anonim ***** válasza:
próbáld meg, ha rendes leszel vele, talán újra beléd szeret:$
2010. jún. 8. 12:39
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak kétségbeesésedben érzel úgy, ahogy érzel! Amíg nyeregben érezted magad szinte idegesített, most meg hirtelen jött az arculcsapás, hogy ő is tud a sarkára állni... Nagyon pocsék érzés lehet, de szerintem magadnak adj pár napot, míg letisztul benned, hogy azért hiányzik, mert szereted, vagy csak nem bírod elviselni,hogy ő döntött valamiben, s nem te?
2010. jún. 10. 09:23
 7/21 anonim ***** válasza:
sztem ha bebizonyítod hogy szereted akor van esélyed tehát neked kell lépned
2010. jún. 10. 09:44
 8/21 anonim válasza:

Mindenképpen beszéld ezt meg vele, de ne MSN-en, hanem személyesen. Mondd el neki, hogy hiányzik, és hogy rájöttél, hogy szereted. Ha vársz még ezzel egy kicsit, és nem múlik, akkor tedd meg ezt. Valószínűleg ő sem tud kiábrándulni belőled, ha még továbbra is tartani akarja veled a kapcsolatot. Viszont ha visszafogad, és leígéred neki a csillagokat is az égről, tartsd is be őket, különben két szék közül a pad alá esel. Akármi is lesz a döntése, fogadd el, hiszen ez a te ballépésed volt. Ha újra együtt lesztek, tegyél meg mindent érte, hiszen ne felejtsd el, hogy mennyire hiányozna, ha nem lennétek együtt.

Hajrá! :)

2010. jún. 10. 09:46
 9/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

de írhattok még ha valakinek van még ötlete...!

2010. jún. 10. 09:54
 10/21 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy csak MSN-en tudok vele erről beszélni mert egy 50 km-rel távolabbi városban lakik, és lehet hogy tolakodónak venné h kérném hogy találkozzunk már :(
2010. jún. 10. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!