Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy rosszul esik hogy nem kaptam kulcsot a
lakásához?
Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyunk együtt. Ő pár hónapja költözött el otthonról, dolgozik, én még otthon lakok vidéken kmert egyetemre járok. Elég sokat vagyok ott nála, viszont még nem kaptam kulcsot. Legutóbb máshogy nem tudtam volna megoldani hogy bezárjam a lakást, nem tudtam megvárni hogy hazaérjen, el kellett utaznom haza vidékre, így elvittem a kulcsot. Írtam neki hogy nálam van, az volt a válasz hogy oksi, akkor majd legközelebb visszaadod. Olyan érzés volt mintha felpofozott volna... Nyilván nem lakunk még együtt, én sem erre "hajtok", de mindig én megyek hozzá, így ennyi év után is szobroznom kell a lakás előtt amíg haza nem ér, meg csengetni mint egy idegennek... Rosszul esik. 🙁 Nyílván meg fogom vele ezt beszélni, de így, hogy konkrétan visszakérte, ebből nyilvánvaló hogy nem akarja hogy nálam legyen. Ennyi idő után sem érdemlek ki ennyi bizalmat? Csupán praktikusabb lenne és könnyebb dolgom lenne, nem kéne áznom fáznom amíg haza nem ér, ahogy évekig tettem...Ti hogy reagálnátok?
Én nem pontoztam le senkit, sőt, köszönöm hogy írtatok. Az utolsó pár hozzaszolonak abszolút igaza van, hogy neki is jönnie kéne, csak mindig úgy voltam vele hogy egy az hogy ő dolgozik, a másik pedig hogy ha elköltözik, kicsit minőségibb időt tudunk együtt tölteni és megoldodik a probléma. De ezek szerint nem, muszáj lesz változtatnia mert ez így nekem nagyon nem jó.
2018. febr. 14. 12:09
22/41 anonim válasza:
Mondjuk most, hogy ő elköltözött külön a szüleitől, lehet, hogy nem lenne jó ötlet minden második hétvégén elcitálnod hozzátok. Nálatok a szülői házban lehetnétek együtt, tényleg egész más minőségű az együtt töltött idő egy külön lakásban. Szerintem ne azon rugózzál, hogy ő miért nem megy hozzátok. De az egész témát beszéljétek át mindenképpen.
2018. febr. 14. 12:12
23/41 A kérdező kommentje:
Abszolút igazad van, ezért is vártam hogy elkoltozzon, de így meg csak rosszabb, mert ugyanúgy én megyek minden egyes alkalommal, viszont sehogy nem próbálja meg megkönnyíteni a helyzetem. Én sem vártam el hogy munka mellett utazgasson, de ennyi idő után szerontemar az sem várható el tőlem hohy mindig, mindig én alkalmazkodjak hozzá.
2018. febr. 14. 12:15
24/41 anonim válasza:
4 év alatt elméletileg és gyakorlatilag egy kapcsolat fejlődik annyit, hogy a felek összeköltöznek. De még csak kulcs sincsen...számomra érthetetlen.
Miért ne eshetne rosszul? Minél hamarabb beszélj vele erről.
A rendszeres gyalogos-buszos cucikázás meg szerintem elég egyoldalú, de hát nem tudom, mi van még a háttérben...
2018. febr. 14. 12:49
25/41 anonim válasza:
Nem tudom, én két hét után adtam kulcsot kedvesemnek, és örültem, hogy elteszi. Nagyon gáz. A praktikus oldalai miatt is, de milyen balfék duma, hogy tán nem érzi elég erősnek a kapcsolatot? És ha nem elég erős, akkor a Kérdező elviszi majd a TV-t, vagy mit gondol? És, ha ott hagyja a lakásban egyedül, akkor mi van?
Nem tart ő téged igazi társának, jövőjének, ezt látom én ebből.
2018. febr. 14. 13:33
26/41 anonim válasza:
Nekem is rosszul esne. 4 év sok idő, ilyenkor már nem is az kellene legyen a téma, hogy ad- e kulcsot, hanem megkérnie téged, hogy költözz oda. Komoly kapcsolataimban én fél éven belül mindig kaptam kulcsot az akkori párom lakásához.
Beszélj a barátoddal, hogy merre tart a kapcsolatotok, hogy tervezi a jövőtöket, mert négy év után ez nagyon kevés.
2018. febr. 14. 13:58
27/41 anonim válasza:
Lehet, hogy amikor nem veled van, akkor visz fel mást magával és nem akarja, hogy váratlanul rájuk nyiss.
2018. febr. 14. 14:28
28/41 anonim válasza:
Közös kulcsa a közös lakásnak van. Neki van kulcsa a szüleid lakásához?
2018. febr. 14. 15:59
29/41 anonim válasza:
Utolsónak:
Miért lenne? Az nem a lány háza. Ott a srác egy családot zavarna fel, ha a kulcsával csak úgy bejárkálna.
2018. febr. 14. 16:26
30/41 anonim válasza:
4 év... teljesen igazad van, ha komoly a kapcsolat és megbízhatók benne, amit persze kiérdemelt adok kulcsot. ::))
Lehet olyan bamba hogy nem esnek le s dolgok neki.... nem úgy mint nekünk..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!