Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos hogy rosszul esik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy rosszul esik hogy nem kaptam kulcsot a lakásához?

Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyunk együtt. Ő pár hónapja költözött el otthonról, dolgozik, én még otthon lakok vidéken kmert egyetemre járok. Elég sokat vagyok ott nála, viszont még nem kaptam kulcsot. Legutóbb máshogy nem tudtam volna megoldani hogy bezárjam a lakást, nem tudtam megvárni hogy hazaérjen, el kellett utaznom haza vidékre, így elvittem a kulcsot. Írtam neki hogy nálam van, az volt a válasz hogy oksi, akkor majd legközelebb visszaadod. Olyan érzés volt mintha felpofozott volna... Nyilván nem lakunk még együtt, én sem erre "hajtok", de mindig én megyek hozzá, így ennyi év után is szobroznom kell a lakás előtt amíg haza nem ér, meg csengetni mint egy idegennek... Rosszul esik. 🙁 Nyílván meg fogom vele ezt beszélni, de így, hogy konkrétan visszakérte, ebből nyilvánvaló hogy nem akarja hogy nálam legyen. Ennyi idő után sem érdemlek ki ennyi bizalmat? Csupán praktikusabb lenne és könnyebb dolgom lenne, nem kéne áznom fáznom amíg haza nem ér, ahogy évekig tettem...Ti hogy reagálnátok?

2018. febr. 14. 11:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kulcs itt a gond,hanem hogy te mész állandóan,mint valami kiskutya,és várod a gazdit az ajtónál.Szokj le erről,én biztos nem csinálnám ezt.Se a kulcs nem kellene,se a pali.
2018. febr. 14. 11:49
 12/41 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mindig az ajtó előtt állok szó szerint, próbálom addig elütni az időt máshol, de a környéken nem nagyon lehet. Buszom meg vidékről nagyon kevés van, nyilván ha megoldható lenne, akkorra mennék amikor már ő hazáért, de sajnos ez nem opció és ő is tudja. Mindegy, nem omlott össze a világ, csak fordított esetben nekem természetes lett volna, főleg ennyi idő után.
2018. febr. 14. 11:50
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
Azt se tudjuk, hogy bérli-e vagy saját lakása-e a pasidnak ez! Ha bérli, akkor nem is kaphatsz hozzá kulcsot...
2018. febr. 14. 11:50
 14/41 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk, saját lakás.
2018. febr. 14. 11:51
 15/41 anonim ***** válasza:
91%

13-nak: Hogy a bánatba ne kaphatna hozzá kulcsot, ha a srác bérli?

Nekem is adott a vőlegényem négy hónap után kulcsot. Semmi összefüggés nincs közte.

2018. febr. 14. 11:53
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

11-es jól mondja.

Nézz a szíved mélyére...jó ez így? :/ Nem érzed másban is h ilyen kis megalázások közepette találod magad?

2018. febr. 14. 11:53
 17/41 anonim ***** válasza:
90%
Közbe már látom, saját lakás. De ha bérelt lenne, akkor is kaphatna kulcsot, nem tiltja semmi.
2018. febr. 14. 11:54
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nagyon alapnak veszi a srác, hogy te vagy. Most, pont a kulcs kapcsán, nagyon le kellene ülni beszélgetni. Lehet, hogy feleslegesen pazarlod az idődet.
2018. febr. 14. 11:55
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igazad van. Viszont az is baj, hogy nem jön hozzád. Én itt álltam anno a sarkamra, hogy akko itt megállj, mostantól minden második hétvégén te jössz hozzám, különben enm találkozunk. Rá lehet szoktatni a másikat, HA tényleg szeret téged. Ülj le vele erről beszélni, jobb ha előbb kibújik a szög a zsákból.
2018. febr. 14. 11:56
 20/41 anonim ***** válasza:
13%
Ahogy látom, itt is a normális válaszok vannak lepontozva, de hát mit várunk a gyakori olvasótáborától?
2018. febr. 14. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!