Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy mindig a húgát védi és mellé áll velem szemben?
A húga nem igazán kedvel engem, nem tudom, hogy miért. Múltkor voltunk egy rendezvényen amit én eléggé untam, meg már fájt a lábam a magassarkúban, pisilnem is kellett, fáztam is és haza akartam menni. Ők még maradtak volna, de együtt jöttünk autóval, és máshogy nem tudtak volna hazajönni. És ezért a húga engem hibáztatott, a párom pedig azt mondta, hogy igaza van és ha nem lennék a barátnője, akkor most faképnél hagyna és ők mennének a programokra. Ezen jól össze is vesztünk, nem is aludtam náluk. Aztán legközelebb a húga kapott belépőket valami egyetemi kiállításra, viszont engem nem hívott, párom azt mondta, nem akarta, hogy megint elcsesszem a programjukat. És kérdeztem, hogy ő attól még el fog menni??? És azt mondta igen, és el is ment. Azóta nem beszélünk. Illetve ő hívott és írt messengeren, de én nem válaszoltam. Nagyon rosszul esett, hogy nélkülem elment. Jogosan? Vagy van erre magyarázat?? Szerintem nincs..
L 22
Fú, szerencsétlen barátod, hogy egy ilyen önző hisztérikával van megáldva.. Sebaj, majd kinyílik a szeme idővel, aztán úgy kivág, hogy csak nyekkensz.
Mindkét szituációban teljesen korrekt volt a reakciója és te voltál a phasz, ideje lenne kihúznod a fejed a hátsódból.
Kérdező!
Nyilvánvalóan ők kíváncsiak voltak a rendezvényre, felteszem nem ingyenes programról volt szó, és miattad nem élvezhették még a kikapcsolódást. Felteszem a barátod is érdekelt volt benne, ezért számukra rosszul eshetett, hogy a nyafogásodat kellett hallgatniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!