Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan esik rosszul, hogy a párom nem jön hozzám ilyenkor?
A páromnak van egy jó kis munkahelye, ahova csak akkor kell bejárjon, ha épp hivja a főnöke. Van, hogy egész nap van munkája, van, hogy csak délelőtt egy kevés, ám bármikor behivhatja, legtöbbször délután előtt, utána kevésbé.
Általában itt nálam alszunk, és reggel ha van munkája elmegy, 1-2 óra alatt végez és már nem jön vissza. Hanem otthon(a szüleivel lakik még, tehát hivatalosan nem költözött ide, hiába mindig itt alszik) vár kb este 6-7 óráig, mert hátha hivja a főnök. Ez idő alatt én is, ő is otthon ülünk, ahelyett, hogy együtt csinálhatnánk valamit, mert este már nem sokra van energiánk. Négy km-re lakunk(én egy faluban a városától) tehát még az sem indok, hogy sokára érne be,ha hivják, ráadásul általában tankolnia sem kell,mert kap annyi üzemanyagot.
Nekem rosszul esik, hogy ilyenkor nem jön "haza" és inkább a szüleinél vár, sokszor potyára, mert nem is kell mennie sehova, de az az időnk elúszott.
Szerintetek jogosan esik rosszul? 22N
Köszönöm a válaszokat!
Én levelezőn vagyok az egyetemen és a nyáron, illetve kora ősszel alkalmi munkám volt. Jelenleg nincs munkám, itthon készülök a vizsgákra és nyelvvizsgát szeretnék letenni, ézért vagyok naphosszat itthon. De mivel egyedül, magányosnak érzem magam.
Persze nem szeretnék ráakaszkodni, barátaival is elszokott járni, meg nem várom el ,hogy folyton itt legyen. Csupán bánt, hogy ilyenkor nem vágyik hozzám, főleg ha egyedül vagyok?! (1-1 hétre hazajön édesanyám, amúgy meg élettársánál van)
Ő azt mondja azért nem jön hamarabb, mert délelőtt valószinübb, hogy behivják, és akkor ne legyen az, hogy idejön, majd egy óra múlva mehet vissza, s aztán újra. Szóval, hogy ne járkáljon annyit...
Egyébként a szüleitől remélem 'levált' normálisan, hisz 26 éves.
Szerintem kicsit rá vagy akaszkodva. De amúgy nem igazán értem, hogy ülhetsz otthon, hogy nincs semmi dolgod? Suli, munka? Egyéb elfoglaltság? Meg nem tudom, ha otthon ültél egész nap, hogy vagy már kimerülve este 6-7-re?
Próbáld magad értelmes dologgal lefoglalni, nem csak az lehet a program, hogy a barátoddal vagy.
Mi értelme levelezőn lenned, ha csak otthon mereszted a hátsód?
Legalább dolgoznál vagy tanfolyamon lennél, vagy bármi egyéb.
Szánalmas vagy, nem érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!