15 éves fiú vagyok. Néha szoktam trágárkodni és ilyenkor anyám mindig elver. Jogosan kapok ilyenkor verést? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 14:55
1/34 anonim válasza:
Ő is szokott?
Ha szól érte, abbahagyod?
2/34 anonim válasza:
Sajnos a mai világban már a te korosztályod alatt is trágárkodnak. És nagyon is jogosan kapod a "verést", én szüleim és én se tolerálom a csúnyabeszédet. A verést azért tettem "-be, mert a verés az már kicsit komolyabb. Te maximum csak kikaptál.
3/34 anonim válasza:
Ne trágárkodj. Ettől még gyereket megütni nagyon nem helyes, félreértés ne essék, de ha ezért ver el, akkor ezzel tudod kiküszöbölni.
4/34 anonim válasza:
Hát nézd, valamilyen szinten jogos, csak ugye nem ér el vele semmit. Az elver azért érdekel, hogy mit takar. Mert valóban gyereket nem ütünk, de azért néhány anyai pofon nem árt :)
6/34 anonim válasza:
a mai világban teljesen megszokot mindennapos a káromkodás
7/34 anonim válasza:
a verés tényleg nem jogos, de bárcsak elvert volna engem is az anyám, amikor tizen évesen trágárkodtam, mert így felnőtt fejjel visszagondolva, nagyon szégyellem, hogy senki nem csapott szájon! 28 vagyok és most próbálok leszokni róla, csak hogy már ösztönszerűen jön a bsszameg és társai, ha valami bajom van.
8/34 anonim válasza:
14l vagyok szoktam karomkodni visszaveszelni de egyszer egy ujjal se ert senki hozzam a csaladbol soha :) szerintem a veres nem megoldas sot csak a lazadast kelti megjobban
9/34 anonim válasza:
Egyszer azt mondtam a bátyámnak, hogy a k.Anyád.
Nos, édesanyám füle hallatára.
Úgy szájon vágott, hogy csillagokat láttam. Nos, megérdemeltem.
10/34 A kérdező kommentje:
Nagyon megvert. Felpofozott, nyakonvágott, fejbecsapott. Am.rögtön üt, soha nem is Szólt érte.
2015. ápr. 9. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!