Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szökjek el? Mit tudok ilyenkor...

Szökjek el? Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem,aki egy szörnyeteg. Körülbelül egy hónapja el kellett miatta mennünk anyuval otthonról annyira szörnyen viselkedett.(Engem kiskorom óta lelkileg terrorban tart,és még most is,pedig nyáron kiderült,hogy SM beteg vagyok,ergó nekem a nyugalom,és a boldog élet "receptre fel van írva".) Jelenleg anyukámmal lakom,apukám meg a nővéremmel. Anyut is sokat bántotta,és az elején nagyon be volt rágva rá,de most mindig mondja,hogy 'jaj ő is a gyerekem' meg hasonlók. Mikor ő annyi idős volt mint én,részegen cigivel jött haza,állandóan kettes tanuló volt,anyu pénztárcájából lopott pénzt cigire,azt hazudta,hogy a barátnőinél alszik közben pasiknál had ne mondjam mit csinált..Mit tudok tenni? Elegem van,hogy engem ugyan annyira tartanak (sőt....) mint ezt az embert. Én tanulok,kitűnő tanuló vagyok,és erre annyi a válaszuk,hogy "aha király"...Hova tudnék menni? Valami otthonba? Vagy mit tudok most tenni? Könyörgöm segítsetek...ezt én nem bírom...

Én 15 éves lány vagyok,a nővérem 20 éves..

2015. márc. 4. 06:29
 1/4 anonim ***** válasza:
3%
Megmentelek, hercregnőm! :3
2015. márc. 4. 06:35
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Most anyukáddal élsz és a nővéred meg az apukáddal, tehát nem is találkoztok naponta, ugye? Nem kell elköltöznöd, nem kell elszöknöd. Kitörölheted az SM diagnózisoddal. Az élet kemény lesz neked is, hidd el. Senki sem fogja a lelkedet ápolgatni, hanem vagy nagyon ügyes-okos leszel, vagy olyan kapcsolataidnak kell lenni, amikkel boldogulsz. Tanulj csak rendesen, de ez még csak a bemelegítő kör. A nővéred elég idős már ahhoz, hogy a pasizáson gondolkodjon. Ha szerencséje lesz, még jól is járhat. Majd te is fogsz még kamaszodni.
2015. márc. 4. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vele elsz akkor gyakorlatilag nincs probelma. Ha nem akarsz nem talalkozol vele, ennyi.
2015. márc. 4. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Elszökni biztos nem, 18 éves korod alatt rád hívhatják a rendőrséget és szépen hazavisznek, tehát nem érdemes. És ahogy kivettem, semmi fizikai/lelki/mentális terror nem ér jelenleg, tehát nem értem mi bajod van? jó oké, zavar, hogy egyenrangúként kezelnek titeket, mindketten a gyerekeik vagytok ez így természetes.
2015. márc. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!