Engem nem mert megverni, mert mar akkor okos voltam, kibeszeltem magam a veres előtt, de valahogy sose mert megverni! Szerintem csak a hülyét tudja megverni az anyja.
2015. ápr. 9. 15:31
13/34 anonim válasza:
Nem tudom miért csinálnak az emberek ezekből nagy ügyet, ezek ugyanúgy szavak mint a májkrémes kenyér vagy az hogy kutya, csak elvannak könyvelve csúnyának. Anyázni tényleg nem szép dolog de teljesen más egy anyát szidni mint annyit mondani "na b..dmeg".
2015. ápr. 9. 15:31
14/34 anonim válasza:
Amikor az ocsem gepezik, kihallani a szobabol, ahogy k****a anyazik, ge*izik,f***szopozik (termeszetesen jo hangosan, hogy mindenki hallja). Rohadt idegesito, hisz nalunk csak ugy, senki nem hasznal tragar szavakat, kiveve ha vki ideges , de akkor is max. csak egy "b+". En ilyenkor igenis megcsapom a fejet, hogy alljon mar lefele, nem vagyok kivancsi erre. Beszeljen ilyen hangnemben a barataival kint, de ne otthon. Nincs rosszabb egy karomkodo embernel.
2015. ápr. 9. 16:08
15/34 anonim válasza:
A verés nem jogos. De a trágár beszéd sem. Tehát a megoldás: ne trágárkodj, akkor nem fognak elverni.
2015. ápr. 9. 18:05
16/34 anonim válasza:
Azért itt is érdekes az emberek értékrendje...
A káromkodás primitív, de a verés nem??
Szerintem az sokkal nagyobb fajsúlyú dolog.
Ettől független ne káromkodj, valóban
2015. ápr. 9. 18:22
17/34 anonim válasza:
Elég fura, általában a gyerek első verés után megérti, ha valami nem helyes és utána már nem teszi meg ugyanazt még egyszer, mert fél a veréstől. Nálad valami szellemi visszamaradottság lehet, ha ugyanazt a hibát többször elköveted és ugyanazért többször is elvernek, mégsem tanulsz belőle. Még egy kutya is megért egy szóból, ha valamit nem szabad. Nyilván ha nem trágárkodsz, nem fognak megverni, logikus, nem?
2015. ápr. 9. 19:34
18/34 anonim válasza:
Hát, egyikőtöknek sincs igaza.
Sajnos kamaszkoromban nekem is mocskos volt a szám, utána pedig egy olyan munkahelyen dolgoztam ahol a közvetlen munkatársamnak olyan mocskos szája volt, hogy egy raklap domestos se tisztította volna ki.
Próbáltam leállni.
A legnagyobb löketet az adta, mikor belerúgtam a küszöbbe, és megemlítettem a női nemiszervet.
A másfél éves gyerekem mögöttem pedig egy szempillantás alatt megtanulta.
Nos, azóta gyermekbarát módon káromkodok:
a kutyafáját
a macska rúgja meg
vigye el a rézfülű bagoly
a rekettyését
a csalános mindenit
ott törjön bele a kisegér foga
2015. ápr. 9. 19:52
19/34 anonim válasza:
A verés nem jogos, gyereket nem verünk, már csak azért se, mert a gyerek mindig a szülőtől tanul. Anyukád inkább pofozza fel saját magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!