Most mihez kezdjek? Kétségbe vagyok esve, mit lehet ilyenkor tenni?
Hát egy 15 évesnél talán nem meglepő, ha a saját szülei próbálnak neki némi privát szférát biztosítani azzal, hogy nem vetkőztetik meztelenre minden nap.
Te nem depressziós vagy, te hisztizel, hogy nem abba a suliba jársz amibe akartál és bármit megteszel, csakhogy írassanak át.
Amúgy vigyázz mit beszélsz az osztályfőnökkel, mert a gyámügy is közbeléphet, viszont arra te is ráfaragsz, mert mész nevelőintézetbe.
Nincs a közelben grafikus szakkör? Vagy akár önszorgalomból is tanulhatsz otthon, létezik képzőművészeti főiskola is.
Veled mégis ki törődne az osztályban? Ki akar egy befordult gyerekkel barátkozni? Semmit nem teszel azért, hogy bárki is is szimpatikusnak találjon és elfogadjon, barátkozzon veled, azt várod, hogy babusgassanak az emberek és lelki szemetesnek használhasd a környezetedet.
érettségizz le!
Azt hiszed, hogy jobb eredményeid lesznek grafikus suliba? Ott is vannak bizonyára alaptantárgyak, amiből érettségizni kell.
Ilyen figyelemfelkeltő dolgokkal nem lehet messzire jutni( ha eddig nem figyeltek Rád, ezután se fognak,vagyis lehet, hogy vizslatni fognak, aztán ezért fog elguruulni a gyógyszered((((
önképző módon foglalkozz szabadidődben a grafikus témával, kközben pedig végezd el az iskoládat!
aztán tanulj tovább.
Akkor en vagyok az egyetlen aki egyutterez veled :( En 13 eves voltam mikor öngyilkossági kiserletem volt 3x is egymas utan. Persze nem mondtam elore csak akkor kaptak eszbe mikor megvolt a baj. Engem pszichiatriara tettek 2 hetre. Otthon is borzalmas volt a helyzet, a suliban gyuloltek, mindig azt neztek hogyan cseszhetnenek ki velem, egyetlen baratom sem volt sulin kivul sem. Szoval nem lattam értelmét igy elni, hogy csak szenvedek es mindenki utal. Aztan a pszichiatrian osszebaratkoztam par jo fej sraccal. Egy kicsit jobb kedvem lett es tartottak bennem a lelket hogy kozepsuliban majd jobb lesz. Utana szedtem az antidepresszansokat, amik annyira jo hatassal voltak ram, hogy kevesbe erdekelt mit csinalnak velem mar megint. Kibirtam. En is grafikai suliba akartam menni de anyam nem engedte, mert azt mondta abbol ehenhalok, nem tudok elhelyezkedni. Akkor duhos voltam nagyon, utolag meg nagyon örülök hogy nem oda mentem, perfekt megtanultam egy nyelvet es ott joban voltam mindenkivel. Mara 2 gyerek edesanyja vagyok es helyrejottem, bar a bantasok bennem maradtak.
Mivel nalad kozepiskolarol van szo, en azt ajanlom hogy valts iskolat. Ebben a kozegben nem fogsz tudni leerettsegizni. Mindenkeppen mondd sokszor a szuleidnek, hogy irassanak at mashova. En tuti ezt fogom tenni ha a gyerekem rosszul erzi magat vagy ki lesz kozositve. Ez orokke nyomot hagyna benne es ezt nem hagynam.
Annyiszor mondd hogy mar eleguk legyen es azt mondjak inkabb atiratnak csak hagyd oket beken!
"a vágásokat egy hét után " fedezték fel" de csak azért mert, rövid ujjuban voltam és direkt mutogattam."
te nem vagy depressziós...
Szerintem iratkozz be thai boxolni.
Magadat meg ne zsilettpengével vagdosd. Csináld rendesen, bicskával.
Egyébként meg gimi után is tanulhatsz még grafikát. Én rajzfakultációs gimiben tanultam ami 2+ rajzórát jelentett (szóval kb egyenlő volt a 0-val) Érettségi után elmentem alkalmazott grafikát tanulni, van érettségim és szakmám is. Most formatervező mérnöknek tanulok, így rajzolok is és hasznosat is tanulok. Csak azért nem mentem képzőművészetibe mert úgy gondoltam abból nemigazán fogok megélni. Egyébként itthon, előadásokon állandóan nálam a skicc füzet meg firkálgatok.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól hogy nem grafikát tanulsz, hanem érettségid lesz, attól még rajzolhatsz festhetsz fejlesztheted magad, itt az internet, már minden tutorialt, fejlesztő oldalakat videókat megtalálhatsz.
Megértem hogy sz*r a helyzet, de teljesen rossz irányból közelíted a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!