Ilyenkor mi van? Essek kétségbe?
Volt egy srác, akivel úgy állt lesz valami, társkeresőn szedtem össze, de nagyon úgy látszik, hogy mégsem. Mot, ha ez nem jön össze, nem tudom mit tegyek...Nem vagyok bulizós, nem járok ilyen helyekre a társkeresőkben nem bízok, az egyetemen, meg nagyon nincs senki aki bejönne vagy akinek bejönnék...most egyedül fogok maradni? Ilyenkor mi van?
22L
a megoldás, hogy járj társaságba. annyi idős vagyok mint te, és most valószínűleg más okokból, de én sem járok társaságba, és egyedül érzem magam sokszor, no meg esélytelen így bárkivel is összeismerkedni, ha én sem megyek ki sehová.
megoldás: változtatni kell! én amint tudok, változtatni fogok ezen, sőt már most is ezen vagyok, csak mondom van egy külső körülmény ami megnehezíti a dolgomat, de a lényeg, hogy apránként rá kell venni magad, szociálisnak kell lenni, nyitottnak az emberek felé.
nagyon zárkózott típus vagyok, szeretek egyedül babrálni, dolgozgatni, olvasni, de rájöttem, hogy ha néha vágynék is társaságra, egyszerűen nem lesz ott senki, mert én nem keresem őket máskor sem.
szóval a megoldás, hogy emberek között kell mozogni. én is ezt csinálom/ezt fogom csinálni.
ja és a netes társkeresők meg ilyen baromságok helyett szerintem a való életben jobb esélyekkel indulsz, tudom sokaknak bevált meg egyénfüggő, de én nem hiszek ezekben a virtuális vackokban, egy baráttal is nehéz beszélni a neten keresztül, rossz, hogy nem látod az élő reakcióit, az arcát, ha elmondasz neki valami pletykát stb. :D nem hogy egy leendő párkapcsolattal.. a neten írogatni csupa vacakolás. fel kell állni a gép elől, mindent nem lehet megtalálni a google-on, és ki kell menni. :)
:)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!