Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves fiú vagyok. Néha...

15 éves fiú vagyok. Néha szoktam trágárkodni és ilyenkor anyám mindig elver. Jogosan kapok ilyenkor verést? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 9. 14:55
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem egy haverommal telefonon és néhányszor káromkodtunk és anyám pont ilyenkor nyitott be és megint elvert. Ez egy kicsit már durva,nem?
2015. ápr. 11. 13:56
 22/34 anonim ***** válasza:
34%
Hát ez durva, a fehér egeret könnyebb idomítani, mint téged, még most sem tanultad meg a szabályt :) Jó buta vagy, sorry
2015. ápr. 11. 16:21
 23/34 A kérdező kommentje:
De most ahhoz hogy a haverommal mit beszélek mi köze van?
2015. ápr. 12. 19:51
 24/34 anonim ***** válasza:
A nők érzékenyek a trágárkodásra, mivel mi mindig elképzeljük amit hallunk. Tehát amit mondasz, anyukád látja is maga előtt. Szerintem ezért nem kellene úgy csúnyán beszélni, hogy nehogy egy nő meghallja azt még véletlenül is. Még most leszokhatsz róla, később egyre nehezebb lesz. Lehet, hogy majd olyan munkahelyre kerülsz, ahol nők is lesznek, tudod milyen égő ott egy káromkodó pasi?
2015. ápr. 12. 21:20
 25/34 A kérdező kommentje:
Oké, ebben tényleg lehet valami, de azért az hogy így elverjen az egy kicsit túl durva. Meg azért az is megalázó hogy a haverom Füle hallatára vert el
2015. ápr. 18. 12:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Álj elé és mond hangosan: B@@@@zzdmeeg... :)
2015. ápr. 18. 13:49
 27/34 anonim ***** válasza:
Jó de hát most akkor hogy neveljen, ha verés helyett elvenné a mobilod vagy a gépedet egy hónapra az jobb büntetés lenne? Na ugye :) Az ő dolga a nevelés a tied a szófogadás. 18 éves korodig :D
2015. ápr. 18. 13:58
 28/34 A kérdező kommentje:
Hát inkább az minthogy így elverjen. De komolyan:már a"basszus" szó használata miatt is elver
2015. ápr. 19. 13:17
 29/34 A kérdező kommentje:
Ez már nagyon durva! Kiderült hogy anyám figyeli a Facebookomat hogy kivel mit chatelek. Tegnap egy káromkodó beszélgetés miatt megint elvert, de nagyon. Mit tegyyek de tényleg? Rohadtul fáj és elegem van belőle. Mit tegyek?
2015. ápr. 24. 07:24
 30/34 anonim ***** válasza:
jóvan fejezd má be te kamugép .xddddddddd
2015. ápr. 24. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!