Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy rosszul esik hogy nem kaptam kulcsot a lakásához?
>Nyílván meg fogom vele ezt beszélni
Előbb beszéld meg vele, és csak utána ítélj, utána vond le a következtetéseket.
Most épp fordítva csinálod. Magadban kombinálsz, mielőtt vele beszéltél volna. Ez rossz. Előlegezd meg neki a semleges hozzáállást, hadd mondja el, hogy ő hogy látja, enélkül, hogy te már eleve elástad volna a kapcoslatot a bizalmatlanság miatt az ő beleszólása nélkül.
Ne hisztizz. Még nem érzi eléggé erősnek a kapcsolatotokat ahhoz, hogy kulcsot kapj a saját lakásához.
Az a reakciója meg, hogy majd legközelebb visszaadod, az egy természetes reakció volt. Te csak túlzol és gyerekesen viselkedsz.
Mégis, mit kellett volna, hogy válaszoljon? Hogy majd holnap küld el azonnal postán?
Nőj már fel, kislány.
Igen. En akkor is kaptam kulccsot 1-2 honap utan, mikor eggyutt sem eltunk, hsnem o a szuleinel.
L
Ezt a mondatot nem értem:
"nem kéne áznom fáznom amíg haza nem ér, ahogy évekig tettem.."
Azt írod, pár hónapja költözött el otthonról. Igaz, 4 éve együtt vagytok.
De akkor a szülői háza előtt is áznod-fáznod kellett, és kivárnod, míg hazaért?
Szerintem nem.
Az ő lakása, az ő döntése. Egyértelmű, hogy nem érzi elég erősnek a kapcsolatotokat, ahogy előttem is írták.
Kérdezd meg tőle, beszéld meg vele ha ennyire zavar.
Szerintem meg jogosan esik rosszul.
Itt nem azt kell nézni, hogy pár hónapja lakik egyedül a lakásában, hanem azt, hogy négy éve együtt vagytok.
Mi december végén kezdtünk járni a vőlegényemmel, (bérelt lakásban lakott), és áprilisban kaptam kulcsot a lakásához.
Jó, hisztizni nem kell, de négy év után megér egy beszélgetést.
(Amúgy meg, sosem toporogtam addig sem a lakása előtt, míg nem volt kulcsom. Akkor mentem, amikor otthon volt már a munkából, addig egyetemi könyvtárban elütöttem az időt.)
Mindenképpen beszélj vele, mond el neki, hogy rosszul esett, hisz azért 4 év után már kellene egy ilyen fokú bizalom.
Mi kezdettől együtt töltöttük az éjszakákat, a kulcsot mindig ott hagyta a kapu alatt a kőnél, ha nem volt itthon.Aztán kb. 2 hét után megunta ezt, kezembe nyomta a háznak a kulcsát.
De mondjuk mi jóval idősebbek vagyunk mint ti, ahogy a szavaidból kivettem, bár a kornak nincs köze a bizalomhoz, mindenképp beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!