Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos hogy rosszul esik hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy rosszul esik hogy nem kaptam kulcsot a lakásához?

Figyelt kérdés
Több mint 4 éve vagyunk együtt. Ő pár hónapja költözött el otthonról, dolgozik, én még otthon lakok vidéken kmert egyetemre járok. Elég sokat vagyok ott nála, viszont még nem kaptam kulcsot. Legutóbb máshogy nem tudtam volna megoldani hogy bezárjam a lakást, nem tudtam megvárni hogy hazaérjen, el kellett utaznom haza vidékre, így elvittem a kulcsot. Írtam neki hogy nálam van, az volt a válasz hogy oksi, akkor majd legközelebb visszaadod. Olyan érzés volt mintha felpofozott volna... Nyilván nem lakunk még együtt, én sem erre "hajtok", de mindig én megyek hozzá, így ennyi év után is szobroznom kell a lakás előtt amíg haza nem ér, meg csengetni mint egy idegennek... Rosszul esik. 🙁 Nyílván meg fogom vele ezt beszélni, de így, hogy konkrétan visszakérte, ebből nyilvánvaló hogy nem akarja hogy nálam legyen. Ennyi idő után sem érdemlek ki ennyi bizalmat? Csupán praktikusabb lenne és könnyebb dolgom lenne, nem kéne áznom fáznom amíg haza nem ér, ahogy évekig tettem...Ti hogy reagálnátok?

2018. febr. 14. 11:21
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
58%

>Nyílván meg fogom vele ezt beszélni

Előbb beszéld meg vele, és csak utána ítélj, utána vond le a következtetéseket.

Most épp fordítva csinálod. Magadban kombinálsz, mielőtt vele beszéltél volna. Ez rossz. Előlegezd meg neki a semleges hozzáállást, hadd mondja el, hogy ő hogy látja, enélkül, hogy te már eleve elástad volna a kapcoslatot a bizalmatlanság miatt az ő beleszólása nélkül.

2018. febr. 14. 11:32
 2/41 anonim ***** válasza:
41%

Ne hisztizz. Még nem érzi eléggé erősnek a kapcsolatotokat ahhoz, hogy kulcsot kapj a saját lakásához.

Az a reakciója meg, hogy majd legközelebb visszaadod, az egy természetes reakció volt. Te csak túlzol és gyerekesen viselkedsz.

Mégis, mit kellett volna, hogy válaszoljon? Hogy majd holnap küld el azonnal postán?

Nőj már fel, kislány.

2018. febr. 14. 11:34
 3/41 anonim ***** válasza:
66%

Igen. En akkor is kaptam kulccsot 1-2 honap utan, mikor eggyutt sem eltunk, hsnem o a szuleinel.

L

2018. febr. 14. 11:34
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a mondatot nem értem:

"nem kéne áznom fáznom amíg haza nem ér, ahogy évekig tettem.."

Azt írod, pár hónapja költözött el otthonról. Igaz, 4 éve együtt vagytok.

De akkor a szülői háza előtt is áznod-fáznod kellett, és kivárnod, míg hazaért?

2018. febr. 14. 11:35
 5/41 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem.

Az ő lakása, az ő döntése. Egyértelmű, hogy nem érzi elég erősnek a kapcsolatotokat, ahogy előttem is írták.

Kérdezd meg tőle, beszéld meg vele ha ennyire zavar.

2018. febr. 14. 11:37
 6/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amíg otthon lakott, sokszor volt hogy aki épp otthon volt a családból, beengedett. Nem hisztizek, csak kicsit megalázónak érzem, és kíváncsi voltam mások véleményére. Ő kb soha nem jön le hozzánk, mindig én megyek, neki annyiba kerül a találka hogy beengeded, nem ő utazik órákat. Nyilván nekem is kényelmesebb lenne ha néhanapján ő is lejönne, eszembe sem jutna kulcsot "kunyerálni", de így hogy mindig én töröm magam, mindig én utazok, kicsit megelégeltem hogy annyit nem érdemlek hogy ne kelljen az ajtó előtt ácsorognom.
2018. febr. 14. 11:45
 7/41 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg jogosan esik rosszul.

Itt nem azt kell nézni, hogy pár hónapja lakik egyedül a lakásában, hanem azt, hogy négy éve együtt vagytok.

Mi december végén kezdtünk járni a vőlegényemmel, (bérelt lakásban lakott), és áprilisban kaptam kulcsot a lakásához.

Jó, hisztizni nem kell, de négy év után megér egy beszélgetést.

(Amúgy meg, sosem toporogtam addig sem a lakása előtt, míg nem volt kulcsom. Akkor mentem, amikor otthon volt már a munkából, addig egyetemi könyvtárban elütöttem az időt.)

2018. febr. 14. 11:45
 8/41 A kérdező kommentje:
Az meg hogy nem erős a kapcsolat... Talán tenni kéne érte, nem csak a másiktól várni. De ez már más téma.
2018. febr. 14. 11:46
 9/41 anonim ***** válasza:
87%
4 év után nem kaptál? Hát ez nagyon fura...nekem is tuti rosszul esne.
2018. febr. 14. 11:46
 10/41 anonim ***** válasza:
83%

Mindenképpen beszélj vele, mond el neki, hogy rosszul esett, hisz azért 4 év után már kellene egy ilyen fokú bizalom.

Mi kezdettől együtt töltöttük az éjszakákat, a kulcsot mindig ott hagyta a kapu alatt a kőnél, ha nem volt itthon.Aztán kb. 2 hét után megunta ezt, kezembe nyomta a háznak a kulcsát.

De mondjuk mi jóval idősebbek vagyunk mint ti, ahogy a szavaidból kivettem, bár a kornak nincs köze a bizalomhoz, mindenképp beszélj vele.

2018. febr. 14. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!