Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne?
Nem kérek oltásokat,azt szeretném,hogy őszintén válaszoljatok.
A párom míg külön voltunk (4év) lájkolta a volt osztálytársai képét..én mondtam,hogy nekem ez rosszul esik,mert azt hiszem,hogy tetszett,sőt most is tetszenek neki..erre azt mondta,hogy soha nem is tetszett neki egyik sem,akkor velük lenne nem velem...cagy az elmúlt 4 évben.
Nekem elég rosszul esik,mert nem hiszem el,hogy CSAK ÚGY meglátok egy pasit és hopp belájkolom ..
Szerintetek igazat mond,hogy tényleg nincs köze egymáshoz a likenak és ahhoz,hogy mennyire tetszettek volna neki?
Nem voltunk együtt mikor ez volt,de akkor is rosszul esik,azt érzem hazudik és akkoriban tetszett neki...ezért én kevesebbnek érzem magam azoknál a nőknél.
Mi a picha bajod van?! Valószínűleg ismerősök, és azért likeolta, mert csak. Ha az ismerős az újszülött babájáról tesz ki képet, akkor is csak azért likeolja, mert dugná...
Te beteg vagy.
Nem sokáig lesztek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!