Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne?
Nem kérek oltásokat,azt szeretném,hogy őszintén válaszoljatok.
A párom míg külön voltunk (4év) lájkolta a volt osztálytársai képét..én mondtam,hogy nekem ez rosszul esik,mert azt hiszem,hogy tetszett,sőt most is tetszenek neki..erre azt mondta,hogy soha nem is tetszett neki egyik sem,akkor velük lenne nem velem...cagy az elmúlt 4 évben.
Nekem elég rosszul esik,mert nem hiszem el,hogy CSAK ÚGY meglátok egy pasit és hopp belájkolom ..
Szerintetek igazat mond,hogy tényleg nincs köze egymáshoz a likenak és ahhoz,hogy mennyire tetszettek volna neki?
Nem voltunk együtt mikor ez volt,de akkor is rosszul esik,azt érzem hazudik és akkoriban tetszett neki...ezért én kevesebbnek érzem magam azoknál a nőknél.
Tehát te arra használod a Facebookot, hogy azokat lájkolgasd, akik bejönnek neked, és nézegesd a képeiket.
Mindenki magából indul ki.
Felnőtt ember nem erre használja, hanem kapcsolattartásra ismerősökkel. Sok esetben azért lájkolok be egy képet, mert örülök. Örülök, hogy jól érzi magát a nyaralásán, hogy sikerült egy vizsga, terhes, eljegyezték, gyereke született, stb. Sokszor meg azért, mert "illik": közeli rokon, barát, kolléga tett ki új képet, akkor ez egy ilyen "láttam".
A volt férjem is kiakadt lájkokon.
Konkrét sztori:
Volt osztálytársam szembement a családi hihedelmekkel (genetikai kövérség), és 126kilóról 90re fogyott, és megizmosodott.
Igazi küzdelem ez, a családja ott hátráltatta, ahol tudta (mesélte, hogy volt olyan, hogy anyukája megjelent nála egy kiló sültcsülökkel, hozzá zsírban sült krumplival, illetve minden családi ebéden és találkozáson ment a bactatás)
Végül kirakott facebookra egy előtte-utána boxeres fotót, én meg belájkoltam, és aláírtam hogy "Nagyon ügyes vagy!"
Na ebből ment a hiszti itthon.
Ismétlem: volt férj!
"Nem gondolnám,hogy fejben lekúrja a nőket"
Dehogynem. Az összes pózban elképzeli, ami addig eszébe jut, amíg szembe jön a következő jó csaj.
"Csak sajnálni tudlak,hogy azt hiszed ezekkel le tudsz húzni mást. ;)"
A kérdésed alapján itt egyedül téged meg a "párod" lehet sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!