Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne?
Nem kérek oltásokat,azt szeretném,hogy őszintén válaszoljatok.
A párom míg külön voltunk (4év) lájkolta a volt osztálytársai képét..én mondtam,hogy nekem ez rosszul esik,mert azt hiszem,hogy tetszett,sőt most is tetszenek neki..erre azt mondta,hogy soha nem is tetszett neki egyik sem,akkor velük lenne nem velem...cagy az elmúlt 4 évben.
Nekem elég rosszul esik,mert nem hiszem el,hogy CSAK ÚGY meglátok egy pasit és hopp belájkolom ..
Szerintetek igazat mond,hogy tényleg nincs köze egymáshoz a likenak és ahhoz,hogy mennyire tetszettek volna neki?
Nem voltunk együtt mikor ez volt,de akkor is rosszul esik,azt érzem hazudik és akkoriban tetszett neki...ezért én kevesebbnek érzem magam azoknál a nőknél.
Ezt most komolyan nem oltásként írom, hanem őszinte válaszként: gyerekes vagy és ostoba. Mindig lesznek olyanok, akik szebbek, jobbak, okosabbak nálad vagy épp a párodnál. A párod nem azért van veled, mert te minden szempontból tökéletes vagy. Hanem azért, mert veled akar lenni, elköteleződött.
És te most azt kéred számon raja, hogy volt VALAHA olyan nő/lány, aki tetszett neki? Ez szinte hihetetlen :D. Igen, voltak ilyenek, vannak és lesznek is. Amíg ezt nem fogadod el, addig gyerek maradsz.
Nem mind1,hogy tetszett e neki vagy sem hiszen nem voltatlk
Akkor egyitt akkor sem kellene zavarnia amikor nem.vazytok egxutt
Jézusom, alapból én a helyében szakítottam volna veled, nem "külön lenni", meg ilyenek.
Eszed semmi, a kapcsolatotok is egy nagy nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!