Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek rosszul esne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek rosszul esne, ha barátnőtök egy barátnőjével menne el diszkóba táncolni, bulizni (nélkületek)?

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Csajbulirol hallottal? Mondjuk azert ne engedd olyan sokszor mert ha mar ketnaponta jarogat el az mar gyanus lesz neked is :D
2017. febr. 22. 15:59
 2/11 A kérdező kommentje:
En vagyok a lany. Csak nem tudom hogyan mondjam el a baratomnak, hogy bulizni szeretnek menni jovoheten par baratnommel. Ki szokott ezen akadni, utana par napig morci van. 1-2 havonta megyek csak el szorakozni. Nemreg egy vidéki balba mentem rokonokkal, akkor is mufurc volt. Utalok folyton hadakozni vele emiatt. Sose csaltam meg, habar lett volna ra alkalmam, mert persze, ilyenkor akad beprobalkozo szemely. A legdurvabb esett eddig az volt, hogy tancoltam egy fiuval, es baratom mar ezen is kiakadt, mert hogy a kezemhez ért a fiu keze.. Ennél tobb nem volt, se erotikus mozdulat, se tapi. Csak tanc. Ezen is balhézott napokig.
2017. febr. 22. 16:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyik baratnom hivott el szulinapja alkalmabol (18)
2017. febr. 22. 16:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Hat ertesd meg vele, hogy mint ahogy van kan buli, osszeulnek a haverok ugy csajos buli is van. Vagy hivatkozz a legenybucsu leanybucsu esetere, ha nincsennek haverjai es meg ezen is hajba kapnatok. Ertesd meg vele, hogy kikapcsolodnal vagy mit tudom en...ne kelljen mar magyarazni, ha en felfogom, o is fel fogja. :D
2017. febr. 22. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha velem is elmegy táncolni,akkor semmi kifogásom nem lenne ellene, csak az arány legyen legalább 50/50. Ha azt tapasztalnám, hogy nélkülem jobban érzi magát mint a társaságomban, akkor szó nélkül odébbállnék. Ez így logikus......

39F

2017. febr. 22. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem jonnek ossze olyan lannyal aki diszkoba jar. Es egyebkent azert valljuk be a diszkoban ismerkedni meg nyomulni szoktak az emberek egymasra.... nem tudom miert lep meg hogy nem orul neki hogy elmesz nelkule. Ki szeretne hogy a baratnoje olyanokkal tancol akik adott esetben megdugnák.
2017. febr. 22. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Elmúltam 16, a féltékenykedés utána meg már kimondottan ciki. Ha nem bíznék meg a barátnőmben, akkor minek lennék vele? Az sem szokott zavarni, ha találkozik expasival, ez csak érettség kérdése, nekem is van olyan volt barátnőm, akivel máig barátok vagyunk.
2017. febr. 22. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd most lesz 18,akkor gondolom te is ilyen korban lehetsz.

Ennyi idősen igenis járj bulizni ha arra van kedved, ne hagyd,hogy az "aktuális" pasi megtiltsa,vagy lelkiismeret furdalást keltsen benned.Most vagy fiatal, mikor kéne mégis bulizni járnod,ha nem most?Majd 30 évesen,két gyerek mellett?Vagy mégis mikor?

Az,hogy más fiúval is táncoltál,az tényleg elég gázos.De a többi része nem az, érhető,hogy mennél bulizni.

Én azt tudom elképzelni,hogy vele is menjél,hívd őt is néha.De azért lehetnek csajos esték.Csak néha őt is vidd el,érezze hogy vele is szívesen vagy és hogy lássa,hogy mit csinálsz,hova jársz amikor ő nincs ott.

2017. febr. 22. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Én 22 vagyok, és 18 évesen az akkori pasim miatt nem tudtam bulizni, mert tahó módon pattogott mindig, én meg, kis naiv, félénk, engedelmes hülye, ráhagytam, és otthon maradtam. El is ment a fiatalság (mert most már gyerek miatt nem mehetek) olyan miatt, aki nem is volt igazán fontos utólag.
2017. febr. 22. 19:15
 10/11 Körömcsiga ***** válasza:
Diszkóba ismerkedni járnak az emberek általában nem csak bulizni. Ne csodálkozz rajta, ha féltékeny a pasid. Neked milyen lenne, ha a pasid mondjuk bárba járna?
2017. febr. 23. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!