Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Ti hallgattok a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti hallgattok a női intuícióra? Mennyire válik be?

Figyelt kérdés

Volt aki hallgatott rá, és rosszak voltak a megérzései, és volt akinek jót sugallt?

Férfiak ti hisztek a női megérzésben? Vagy ezt kombinálásnak gondoljátok?

Párkapcsolatban gondoltam. Ha valami azt súgja, valami nem oké, de a konkrét okra nem jöttem rá. Semmi sem változott.

2018. febr. 9. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minden embernek megvan a képessége rá - csak nem mindenki figyel rá kellőképpen. Sőt, tudat alatt már eldől minden, csak ugye nem tudatosul bennünk.

Nekem is vannak megérzéseim, de sok nagy volumenű dolgot nem éreztem meg.

Én az almaimra és azok kódrendszerére szoktam koncentrálni...így is üzen a tudatalattim - az álmokon keresztül.

Bár ez kicsit áthajlik ezoterikus témába, nem szeretnék ennél továbbmenni. Pedig némely ága 'oly áldásos dolog!!! Nagyon sokat segít kérdéses esetekben.

SZÓVAL! Tessék meghallgatni a megérzéseket, figyelni rájuk :)!

2018. febr. 9. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
3-asnak, aki nem feminista, felsőbbrendű szemszögből gondolkodik, respekt. A (női) megérzésekkel az a baj, hogy a gondolkodás sokkal hatékonyabb a megérzésnél. És lehet, hogy érzel valamit, de nem tudod megfogalmazni. Van, amikor meg rosszul működik pl. egy megnyerő sorozatgyilkos esetében.
2018. febr. 9. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Nos, én háttérbe szorítottam az intuíciómat és hozzámentem ahhoz akit szerettem és minden logikusnak is tűn meg satöbbi. De éreztem, hogy valami zavar van az erőben és a megérzés helyes volt. Akkor még nem volt jele és nem lehetett "logikusan" bizonyítani.

Most már mindig próbálok hallgatni az intuíciómra, bár az a típus voltam nőként is aki a józan eszet helyezi előtérbe, de előnyöm még nem sok volt ebből, szóval mostantól odafigyelek a megérzéseimre.

2018. febr. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!