Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sokszor inkább nyeltek egyet és hallgattok vagy rögtön vitáztok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:24
1/15 anonim válasza:
Van amelyik nyel, és van amelyik kiköpi. Olyan is volt aki vitázott, másra számított. Remélem segítettem.
2/15 AndreaMariann válasza:
Mindent azonnal,rögtön,de máris ki kell adnom magamból,különben kikészülök.
23
3/15 anonim válasza:
Utóbbi, de azt is inkább probléma megbeszélésnek nevezném és nem vitának.
4/15 anonim válasza:
A kapcsolatunk elején mindennek időt hagytam, nem sok dolgot hoztam fel. Kialudtam a vitákat és új nappal indultam. De ez nem tetszett a páromnak, megkért, hogy minden kételyemet osszam meg vele. Azóta többet vitatkozunk, esetleg veszekszünk, de ennek köszönhetően nincsenek bennünk kimondatlan sérelmek. 21/L
5/15 anonim válasza:
általában hallgatok,nyugodt vagyok,aztán egyszer kiborul a bili,és akkor én mondom el,hogy mi a szitu.ebből kesz a sok veszekedés..
6/15 anonim válasza:
nem vitázunk inkább megbeszéljük :) de ha valami zavar vagy bánt nem bírom magamban tartani :D
7/15 anonim válasza:
Mindig elmondtam, amit úgy éreztem h jogos, és olyan, amin változtatni kell. Aztán nem figyelt ezekre, csendben fájtam magamban. Végül is kiszerettem belőle, más pedig meghallgatott, és kedvesnek tartott. Most próbálja az utolsókat összekaparni a kapcsolatunkban...remélem tanulságos volt
8/15 anonim válasza:
Méghogy sokat nyelnek Kérdező van élettársad te!ezek nem nyelnek ezek rágalmaznak az én barátnőm!egy valódi házi sárkány!. Folyton féltékeny és benem áll a szája,mindenen tud veszekedni és ruhamániás mi fiúk el!vagyunk nyomva Méghogy nyelnek az valódi csoda lenne :D
9/15 anonim válasza:
Engem hisztisnek tartanak, pont azért, mert általában azonnal kiadom magamból, ami bánt. Mivel már 2 kapcsolatom is ráment erre, ezért mostanság igyekszem visszafogni magam, ameddig csak bírom. Ez különben nem olyan nehéz, mert könnyen megbocsátó fajta vagyok, de nem felejtődnek el ezek, és esetleg egy későbbi vita során feljönnek, amitől az még komolyabbá válik, még tovább húzódik.. Fene se tudja, melyik a jobb variáció... :/
10/15 anonim válasza:
Én ugrok, ha provokálnak. Hatalmas szám és önérzetem van, ha valami mondanivalóm van, nem hagyom bent, kőkeményen megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!