Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire hallgattok a haverjaitokra? Vagy inkább?
Srácok! Ti mennyire figyeltek oda a haverokra, ha például van egy lány, aki tetszik nektek, de a haveri társaságotok le akar beszélni, mondván, hogy nem szimpatikus, nem tetszel nekik a leányzó.
Mennyire befolyásol titeket? Vagy megmondjátok a barátoknak, hogy ez a ti döntésetek, vagy hallgattok rájuk ? Ti megpróbáljátok attól?
vagy ez csak a befolyásolható embereknél válik be?
sürgősen cseréld le a haverjaidat!!!!
az én haverjaim inkább unszolnak h menj már oda,adj neki,nyomd le a csajt stb. - szóval szurkolnak,nem pedig lehúznak.csicskák a haverjaid :P má bocs
Semmi baj, és köszönöm a válaszod:)
És a többieknek is köszi! :)
Azért szerintem a barátok (az igazi barátok, nem a facebookhaverok) nem azért mondják azt valakinek, hogy figyelj, ez a csaj nem kóser, mert mindenáron ki akarnak cseszni vele, hanem mert jót akarnak.
Az én barátom is adott a barátai véleményére, és nem is bánom, mert nagyon intelligens, szimpatikus emberek. Ők amúgy pozitivan nyilatkoztak rólam. Nyilván nem csak ezért jött össze velem, de ha azt mondják, hogy "húúúú basszus, nagyon gáz ez a csaj" akkor elgondolkozik rajta, hogy vajon tényleg?
Hisz nem rosszindulatból mondják... De ezt úgyis csak az érti, akinek igaz barátai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!