Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sokszor inkább nyeltek egyet és hallgattok vagy rögtön vitáztok?
Hirtelen olyan érzésem volt, mintha a volt barátom írta volna ezt a kérdést vagy az egyik választ.. Nekem 2 nap híján 9 hónapos kapcsolatom ment a hülyeségemre.. Pedig csak kimondtam ami nem tetszett, és most le is törölt az ismerősei közül.. Azt mondta, hogy majd megbánom azt, hogy ennyit megtett értem és én így bántam veke, és igaza volt csak én igazából minden vita után megbántam, mert előbb csak kipofáztam magam, aztán gondolkodtam. És most én attól félek, hogy utál.. Amíg veszekedtünk, lehet, hogy valaki azt mondta neki hogy szereti vagy ehhez hasonlóak, a tálalás nem mindegy, és csak most jöttem rá.
De már minden hiába.. Késő bánat.
Ez attól függ, ha eget rengető probléma, akkor egyből szólok, de általában nyugodt vagyok, mert ilyenkor nem balhézni akarok, hanem megoldást találni.
Ha apróság, mondjuk nem hozott kenyeret, annak ellenére hogy megígérte, vagy sértette az önérzetem amit csinált akkor első körben hisztizek, aztán ha nem nekem ad igazat - mindig tudja mi bajom van -, vagy nem szól hozzám, sétálok 10 percet, aztán visszamegyek, durcizunk egymásra egy kicsit, aztán odajön hozzám, általában ő kezdeményezi a békülést, mert makacs vagyok, és tudom, hogy nekem van igazam. Máskor meg alapvetően beismeri ha bunkó volt.
Szóval sosem nyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!