Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hallgattok a női intuícióra? Mennyire válik be?
Volt aki hallgatott rá, és rosszak voltak a megérzései, és volt akinek jót sugallt?
Férfiak ti hisztek a női megérzésben? Vagy ezt kombinálásnak gondoljátok?
Párkapcsolatban gondoltam. Ha valami azt súgja, valami nem oké, de a konkrét okra nem jöttem rá. Semmi sem változott.
Igen, nő vagyok, eddig mindig bejött. MIndig.
Volt, hogy azt éreztem, a srác totál megváltozott, más, mint előtte egy hónapig (csak egy hónapja volt randipartner) világosan éreztem, hogy valami nem oké, és tényleg, egy másik lánnyal is ismerkedett úgy, hogy (ez nem lenne baj önmagában) a másik lányra igazán nagyon vágyott, csak ott meg ő nem volt biztos a dologban.
A lényeg, hogy éreztem, lezártam, és utána derült ki, hogy mi van, el nem mondta volna, így megkíméltem magam egy nagy csalódástól, ha nem hallgattam volna az intuíciómra.
Volt egy másik eset, ott is kezdeti kapcsolati szakasz: éreztem, hogy a sráccal valami nem oké, hogy aberrációi lehetnek, valami ilyesmit éreztem. És sokkal később tudtam meg, hogy mennyire hozzám képest durván aberrált, mániákus, perverz (számomra) és itt is jó, hogy hallgattam a megérzéseimre, mert helyes volt. A párommal, akivel régóta vagyok már együtt, vele meg az a megérzésem, mindig az volt, hogy komoly gond nincs, és nincs.
Én nem hiszek a női megérzésben. Egyszerűen a tudat alatti hamarabb összerak dolgokat - akár olyanokat is, amit egyelőre a tudatunk még képtelen elfogadni, ezért alibiket keres. Ez a képesség viszont úgy gondolom, hogy a férfiakban is megvan, nem hiszem, hogy kizárólag női dolog lenni.
Nekem ez a fajta tudat alatti megérzés/sugallat a legtöbbször be szokott jönni, bár már volt olyan is, hogy kellemesen csalódtam a megérzésemhez képest.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!