Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt, vagy én is nagyot hibáztam?
Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, nem ütlegeljük egymást, meg pofozkodunk - szerintem.
Ámde, senkinek az agyát nem lehet húzni a végtelenségig, nyomni a rizsát az arcába és közben kvaanyázni.
Jogos volt a tasli. Ő megbánta, hogy megpofozott? - kérdés persze, mi volt az oka...de akkor sem verekszünk.
Ha legközelebb ilyen előfordul, nyakon kell önteni egy flakon vízzel - egyből elmúlik a nyavalya...
Sikerült azóta verekedés nélkül megbeszélni?
Számomra nem elfogadható egy párkapcsolatban, ha a másik anyját szidjuk és elhordjuk egymást mindennek. Ez minden, csak nem felnőtt és ésszerű viselkedés. Na meg az, hogy pofozgatjátok egymást... Igazából ő nem tisztel téged, ha megüt szerintem, vagy az anyukád szidja. De te sem tiszteled őt, mert nem uralkodtál magadon, hanem visszaütöttél.
A kölcsönös tisztelet - legalábbis nekem - elengedhetetlen egy kapcsolatban, és ezek a tevékenységek nem tükrözik a tiszteletnek a legkisebb formáját sem.
Nemhogy letojnám, ki a hibás, és ki nem, de még szakítanék is. A pofon a legmegalázóbb szerintem és ti kölcsönösen aláztátok meg egymást.
Ha ez velem történne, ez lenne a vége az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!