Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt, vagy én is nagyot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt, vagy én is nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés
Tegnap össze vesztünk a barátnőmmel,sose voltam verekedős,nagyon jól tudom kezelni az indultaimat,de tegnap nagyon megbántott,elhordott minden hazugnak,k..rva anyázott,aztán megpofozott,itt elszakadt a cérna,megcsaptam én is,kicsit nagy pofont adtam mert nagyon piros lett az arca,meg fájt neki.Megbántam,és tudom nem így kellett volna,de ott már nem bírtam.
2018. febr. 1. 12:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Betegesen féltékeny,gyakran feltételezi hogy hazudok,kicsit paranoiás.
2018. febr. 1. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, nem ütlegeljük egymást, meg pofozkodunk - szerintem.

Ámde, senkinek az agyát nem lehet húzni a végtelenségig, nyomni a rizsát az arcába és közben kvaanyázni.

Jogos volt a tasli. Ő megbánta, hogy megpofozott? - kérdés persze, mi volt az oka...de akkor sem verekszünk.

Ha legközelebb ilyen előfordul, nyakon kell önteni egy flakon vízzel - egyből elmúlik a nyavalya...

Sikerült azóta verekedés nélkül megbeszélni?

2018. febr. 1. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Számomra nem elfogadható egy párkapcsolatban, ha a másik anyját szidjuk és elhordjuk egymást mindennek. Ez minden, csak nem felnőtt és ésszerű viselkedés. Na meg az, hogy pofozgatjátok egymást... Igazából ő nem tisztel téged, ha megüt szerintem, vagy az anyukád szidja. De te sem tiszteled őt, mert nem uralkodtál magadon, hanem visszaütöttél.

A kölcsönös tisztelet - legalábbis nekem - elengedhetetlen egy kapcsolatban, és ezek a tevékenységek nem tükrözik a tiszteletnek a legkisebb formáját sem.

Nemhogy letojnám, ki a hibás, és ki nem, de még szakítanék is. A pofon a legmegalázóbb szerintem és ti kölcsönösen aláztátok meg egymást.

Ha ez velem történne, ez lenne a vége az egésznek.

2018. febr. 1. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugyan már mindenhol vannak kisebb nagyobb viták...akik lehúznak azok pcsok...egy pofon nem pofon...persze ha nem ok nélkül történik...a kérdés h ti megtudjátok e oldani...külső szemmel egálba vagytok ,most jöhet a boldog békülés :D ha viszont ő még kéreti magát meg te érezd magad rosszul akkor fel is út le is út mehet a levesbe.
2018. febr. 1. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Hibáztál, mégpedig abban, hogy lesüllyedtél az ő szintjére.
2018. febr. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!