Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, nagyot hibáztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Nagyon sok képet találtam a barátom egyik ex barátnőjéről, meg elmentett levelezéseket is még régről évekkel ezelőttről, egy mappába jól eldugva.

Féltékeny is lettem hirtelen mert nagyon szép lány, és, hogy minek őrizgeti ezeket, még biztos őt szereti, szóval túlzásba vittem.

És kiderült, hogy ő 2008-ban meghalt.

Barátom csak annyit mondott, hogy meghalt te hülye.

Én 21 barátom 30.

2014. dec. 27. 20:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
cumi
2014. dec. 27. 20:25
 2/21 anonim ***** válasza:

Istenem....te meg a hozzád hasonlók miatt általánosítanak az emberek.

Előbb beszélsz aztán gondolkodsz, vagy nem is gondolkodsz.

2014. dec. 27. 20:26
 3/21 anonim ***** válasza:
Hat most mar semmit. Kerj bocsanatot, de az mar biztos megvolt.
2014. dec. 27. 20:27
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ásd el magad. Ha nem is halt volna meg gondolom nem éreznéd sz,rul magad, pedig úgy kéne... A válaszból adódóan meg gondolom nem finoman, normálisan kérdeztél rá. Most komolyan itt vársz válaszra???
2014. dec. 27. 20:27
 5/21 anonim ***** válasza:

Félreértés csak, de biztos szereti még őt a barátod, nehéz lehet Neked is evvel a tudattal a továbbiakban.

Mond meg neki, ha Téged akar szeretni igazán, akkor próbálja elfelejteni.

2014. dec. 27. 20:28
 6/21 anonim ***** válasza:
ez cink
2014. dec. 27. 20:28
 7/21 anonim ***** válasza:

5#

Hát erre nem is tudom mit mondjak. Mondjuk te is megáshatnád a sírodat...

2014. dec. 27. 20:29
 8/21 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem tök normális, hogy így reagáltál, honnan tudhattad volna, hogy meghalt? Nem hiszem, hogy olyan gyakori eset lenne ez, hogy valaki az elhunyt barátnőjéről tároljon fényképeket és beszélgetéseket.
2014. dec. 27. 20:30
 9/21 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy őt szerette, vagy szereti még most is, van elég hely a szívében, hogy téged is igaz szerelemmel szeressen!

Ha mázlid van,meg fog bocsátani....

2014. dec. 27. 20:30
 10/21 anonim ***** válasza:
Most jól értettem hogy letörölted a képeket?
2014. dec. 27. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!