Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, nagyot hibáztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Nagyon sok képet találtam a barátom egyik ex barátnőjéről, meg elmentett levelezéseket is még régről évekkel ezelőttről, egy mappába jól eldugva.

Féltékeny is lettem hirtelen mert nagyon szép lány, és, hogy minek őrizgeti ezeket, még biztos őt szereti, szóval túlzásba vittem.

És kiderült, hogy ő 2008-ban meghalt.

Barátom csak annyit mondott, hogy meghalt te hülye.

Én 21 barátom 30.

2014. dec. 27. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Rittina, ne legyél már ennyire önző, az élete része, miért kéne kitörölnie? nem mindig a rosszat kéne keresni és akkor nem lenne ez a sztori sem. értelmesen is rá lehetett volna kérdezni.
2014. dec. 27. 20:35
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Az persze nem működik, hogy így kérdezz rá:

"Kedves, szeretnék tőled kérdezni valamit. Találtam egy mappában egy lánnyal kapcsolatban néhány fényképet és levelezést. [Én bocsánatot is kérnék, hogy egyáltalán hogy merészeltem belenézni.] Mesélnél nekem róla, hogy ki ő, milyen viszonyban voltatok egymással? Mert őszintén bevallom, féltékenységet érzek iránta, hogy ő olyan szép, szebb, mint én."

Lehet, hogy én vagyok a naiv kislány, de ha én együtt vagyok valakivel, alap dolognak érzem, hogy kimondjam az érzéseimet.

17/L

2014. dec. 27. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ide csak idióták járnak, vagy mi? Nektek hogy esne, ha a párotok meghalna, majd évekkel később az új párotok számonkérne hogy ki ez a f,sz vagy éppen ribi? Meg hogy biztos megcsal vele és adod elő a féltékenységi jelenetet... A kérdezőnek legalább annyi esze van, ha már nem gondolkodott mielőtt megszólalt (látszólag ti sem szeretitek használni ezt a készséget) hogy belátta a saját hibáját amelyből tanult. Innentől kezdve szerintem nincs is szüksége a GYK-ra, ilyen idiótákra meg pláne mint ti... Az 5# után már nem igazán tudok mit mondani....
2014. dec. 27. 20:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Végre egy normális ember az oldalon, köszönöm... 12#!

Hálát adok az adminoknak, hogy van aki használja az eszét ezen az oldalon.

2014. dec. 27. 20:38
 15/21 anonim ***** válasza:
#11: mondtam olyat, hogy törölnie kellett volna? Szövegértés egyes!
2014. dec. 27. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:
nem, csak céloztál rá :D miért ne tárolgathatna azt amit szeretne? önző egy emberek vannak itt.
2014. dec. 27. 20:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem önzőek, csak hülyék...
2014. dec. 27. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem céloztam rá, csak rossz a felfogó képességed.
 19/21 anonim ***** válasza:
ennyire? hogy a francba lehet valaki ennyire hülye?
 20/21 anonim ***** válasza:
nem há' persze :D
2014. dec. 27. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!