Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, nagyot hibáztam?
Nagyon sok képet találtam a barátom egyik ex barátnőjéről, meg elmentett levelezéseket is még régről évekkel ezelőttről, egy mappába jól eldugva.
Féltékeny is lettem hirtelen mert nagyon szép lány, és, hogy minek őrizgeti ezeket, még biztos őt szereti, szóval túlzásba vittem.
És kiderült, hogy ő 2008-ban meghalt.
Barátom csak annyit mondott, hogy meghalt te hülye.
Én 21 barátom 30.
Az persze nem működik, hogy így kérdezz rá:
"Kedves, szeretnék tőled kérdezni valamit. Találtam egy mappában egy lánnyal kapcsolatban néhány fényképet és levelezést. [Én bocsánatot is kérnék, hogy egyáltalán hogy merészeltem belenézni.] Mesélnél nekem róla, hogy ki ő, milyen viszonyban voltatok egymással? Mert őszintén bevallom, féltékenységet érzek iránta, hogy ő olyan szép, szebb, mint én."
Lehet, hogy én vagyok a naiv kislány, de ha én együtt vagyok valakivel, alap dolognak érzem, hogy kimondjam az érzéseimet.
17/L
Végre egy normális ember az oldalon, köszönöm... 12#!
Hálát adok az adminoknak, hogy van aki használja az eszét ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!