Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?

Figyelt kérdés
Idén karácsonykor teljesen kiborultam mert mikor kibontottam az ajándékom egy mérleg volt benne.Kérdőre vontam a férjemerre azt mondta én panaszkodtam neki hogy fogyni akarok és ő csak segítő szándékkal adta nekem.De megnyugtatot hogy egy olyan ajándékot is vett amire régóta vágytam.Egy ékszeres dobozt nyújtott át.Azt hittem egy szép nyakláncot vagy karkötőt kapok de mikor kibontottam egy blokk volt rajta egy porszívóról.Ezen már sírni kezdtem, de a férjem értetlenül állt ezelőtt mert szerinte az én munkámat segíti ez a háztartásba, és régebben én céloztam rá hogy fáradasztó folyton egy 20 éves porszívóval takarítani.Nem akarja megérteni hogy ezekkel engem megbántott hiába jó szándékkal adta őket.Mit tennétek a helyembe?
2018. jan. 26. 20:32
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

#30, "Ha nálunk úgy alakult a munkamegosztás," - HA!

Valamitől az az érzésem, hogy náluk nincs munkamegosztás, de az csak érzés.

2018. jan. 27. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!