Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag friss házasok vagyunk. A férjemtől semmit nem kaptam karácsonyra. Jogosan esik ez rosszul?
Nekem rosszul esne (kivéve, ha elötte direkt megbszéljük, hogy nem veszünk egymásnak semmit). Egyes válaszolóknak: Mi nők ilyenek vagyunk, hogy a gesztusok sokat jelentenek nekünk, mert ebből látjuk, hogy érdekeljük-e a másikat.
Én nem bírom elképzelni, hogy olyan elfoglalt legyek, hogy ne tudjak semmit sem adni. Ha más nem, akkor rendelek az internetről, szólok egy ismerősnek, h ezt vegye meg, elötte kifizetem, vagy ha még erre sem lett volna időm, akkor karácsonyra készültem volna vmi meglepivel pl. romantikus filmezés vagy bármi.
Szóval igen, nekem rosszul esne (pláne ez a kifogás)
Mióta vagytok együtt? És mért attól függ hogy fontos vagy neki hogy ajándékot vesz?
Én még nem házasodtam de tudom mit várhatok el a páromtól. Az ajándékozást pont nem, így nőtt fel, feleslegesnek tartja. Már most látom magam előtt a következő karácsonyokat, megveszem magamnak ami tetszik, becsomagolom, és odaadom neki, hogy majd meglepődöm (biztos siker :D). Én se igazán szeretem a stresszt, hogy na akkor kinek mire lenne szüksége vagy mit szeretne. Itthon külön megkérdez mindenki mindenkit, és úgy veszünk ajándékokat.
Persze ettől függetlenül Neked jogosan eshet rosszul, főleg ha a férjed tudja, hogy ez az ünnep fontos a számodra
Ha idáig ajándékozósnak ismerted, akkor csúnya volt tőle, hogy nem vett semmit.
Viszont bármi is az oka, hogy nem vett ajándékot, ez a lehető legbénább kifogás, amit csak mondhatott.
Mert ha neki nem fontos az ajándékozás, mondja meg, az ok, megérthető, nem vagyunk egyformák.
Ha nem volt ideje megvenni az ajándékot, kitalálni akkor is volt ideje, mondhatta volna, hogy tudja mit fog venni, csak még nem volt ideje megvenni.
Ha nem tudta kitalálni mit vegyen, azt is megmondhatta volna, hamár annyira nem talpraesett, hogy más ötlet híján adjon egy pulóvert.
De alapjában véve nem értelek. Házasság előtt nem ismerted meg annyira,hogy tudjad, mire számíthatsz tőle különböző szituációkban?
Elég szarul induló házasság, ha nincs "ideje" a feleségére.
Nem vagyok híve a nagy-bevásárlásnak, de hát ha figyel rád, akkor nem kell találgatnia sem, minek örülnél? Ha beteg leszel,vagy szülni indulsz vajon lesz-e rád ideje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!