Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonylag friss házasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag friss házasok vagyunk. A férjemtől semmit nem kaptam karácsonyra. Jogosan esik ez rosszul?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem volt ideje vásárolni nekem semmit. Ettől még lehetek neki fontos?
2016. dec. 26. 21:42
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
99%
Nem az ajándékról szól, de attól még adhatott volna valamit.
2016. dec. 26. 21:47
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
az esküvő előtt hogy viselkedett?
2016. dec. 26. 21:49
 3/30 anonim ***** válasza:
86%
Igen vannak olyanok akik minden "hónap fordulóra" meglepik egymást. A karácsony egy nagy ünnep azért ha valaki ilyenkor nem ad ajándékot párjának az szégyen. Te vettél neki valamit? Mert ha nem akkor jogosan nem vett de ha te adtál neki akkor átértékelném a házasságot. Most nem ezen van a hangsúly hogy jajj miért hisztizik az ajándékért hanem azon hogy más minden hülyeségre vesz a férje meg pont karácsonyra nem.
2016. dec. 26. 21:53
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Nekem rosszul esne (kivéve, ha elötte direkt megbszéljük, hogy nem veszünk egymásnak semmit). Egyes válaszolóknak: Mi nők ilyenek vagyunk, hogy a gesztusok sokat jelentenek nekünk, mert ebből látjuk, hogy érdekeljük-e a másikat.

Én nem bírom elképzelni, hogy olyan elfoglalt legyek, hogy ne tudjak semmit sem adni. Ha más nem, akkor rendelek az internetről, szólok egy ismerősnek, h ezt vegye meg, elötte kifizetem, vagy ha még erre sem lett volna időm, akkor karácsonyra készültem volna vmi meglepivel pl. romantikus filmezés vagy bármi.

Szóval igen, nekem rosszul esne (pláne ez a kifogás)

2016. dec. 26. 21:56
 5/30 anonim ***** válasza:
21%

Mióta vagytok együtt? És mért attól függ hogy fontos vagy neki hogy ajándékot vesz?

Én még nem házasodtam de tudom mit várhatok el a páromtól. Az ajándékozást pont nem, így nőtt fel, feleslegesnek tartja. Már most látom magam előtt a következő karácsonyokat, megveszem magamnak ami tetszik, becsomagolom, és odaadom neki, hogy majd meglepődöm (biztos siker :D). Én se igazán szeretem a stresszt, hogy na akkor kinek mire lenne szüksége vagy mit szeretne. Itthon külön megkérdez mindenki mindenkit, és úgy veszünk ajándékokat.

Persze ettől függetlenül Neked jogosan eshet rosszul, főleg ha a férjed tudja, hogy ez az ünnep fontos a számodra

2016. dec. 26. 21:59
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyon rosszul esne, a legócskább kifogás az, hogy nem volt időm. A karácsonyra való készülődést azért megelőzi egy hosszabb időszak, aki számunkra fontos, azt megajándékozzuk és mielőtt bárki belekötne, hogy mennyire a pénzről szól már a karácsony is, valóban így van, viszont egy apróság, egy saját készítésű ajándék, bármi, amiről tudom, hogy a másik értékelné, örömet okoznék vele, ennyi igenis jár. Azért mielőtt valakivel összeházasodom, van gondolkodási és ismerkedési idő előtte bőven. Ismernetek kell annyira egymást, hogy tudjátok, a másik mit vár el, mi a mérce, mi az, amivel megbántod a házastársad. Csak egy felszínes kapcsolatban fordulhat ilyen elő, hogy a másik üres kézzel áll a fa előtt karácsonykor a felesége előtt.
2016. dec. 26. 22:19
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
az még lemaradt, hogy volt, hogy szülinapomra a férjemtől egy szál virágot kaptam, pedig mindig szokott valami meglepetést venni nekem, de mondta, hogy ne haragudjak, nem volt ideje már elmenni vásárolni. Ez is más, mert mégis azért, mielőtt hazaért, vett egy szál virágot.
2016. dec. 26. 22:21
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

Ha idáig ajándékozósnak ismerted, akkor csúnya volt tőle, hogy nem vett semmit.

Viszont bármi is az oka, hogy nem vett ajándékot, ez a lehető legbénább kifogás, amit csak mondhatott.

Mert ha neki nem fontos az ajándékozás, mondja meg, az ok, megérthető, nem vagyunk egyformák.

Ha nem volt ideje megvenni az ajándékot, kitalálni akkor is volt ideje, mondhatta volna, hogy tudja mit fog venni, csak még nem volt ideje megvenni.

Ha nem tudta kitalálni mit vegyen, azt is megmondhatta volna, hamár annyira nem talpraesett, hogy más ötlet híján adjon egy pulóvert.

De alapjában véve nem értelek. Házasság előtt nem ismerted meg annyira,hogy tudjad, mire számíthatsz tőle különböző szituációkban?

2016. dec. 26. 22:21
 9/30 anonim ***** válasza:
95%

Elég szarul induló házasság, ha nincs "ideje" a feleségére.

Nem vagyok híve a nagy-bevásárlásnak, de hát ha figyel rád, akkor nem kell találgatnia sem, minek örülnél? Ha beteg leszel,vagy szülni indulsz vajon lesz-e rád ideje?

2016. dec. 26. 22:27
 10/30 anonim ***** válasza:
78%
Ritka nagy tahó egy férjed van. Hát persze hogy jogosan esik rosszul ha nem vesz semmit és ilyen cinikus közönséges dumával mentegetőzik. Zavard el a francba!
2016. dec. 26. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!