Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag friss házasok vagyunk. A férjemtől semmit nem kaptam karácsonyra. Jogosan esik ez rosszul?
Hogy fontos vagy neki, sajnos ezt csak te tudhatod.Lehet,hogy jobban szeret téged mindennél, mint pl.aki vesz ajándékot a párjának és 2 nap mulva meg megy a szeretõjéhez.
Nem lehet,hogy kevés a pénze és hülyeséget nem akart venni neked?
"Te vettél neki valamit? Mert ha nem akkor jogosan nem vett"
Na remélem, ha nem vett, akkor föl se tenne ilyen kérdést..
Én nem tudom, mennyire baj, de ha ezek után a közeljövőben "karácsonyi rohanás"-ra panaszkodna, akkor megérdemel egy pofont :D
Amennyiben előre szólt hogy nem tud venni, ő sem kér semmit, csak egymásnak örüljetek, akkor megértem ha tényleg nem is vett... de ha addig egy szó se, és te készültél, utána bökte ki hogy köszi az ajándékot, és nem vettem semmit, az elég szomorú...
Nálam férjem itthonról végezhető melóval tényleg nem mozdul ki és netről nem nagyon rendelünk semmit, előre szólt hogy ne vegyek neki semmit, mert ő nem tud nekem. Megoldásképp vettem magamnak egy kis apróságot a nevében és neki is a nevemben, majd örültünk a fa alatt (közös kassza, filléres ajándékok, aminek tényleg örültünk), így ő is megnyugodott hogy volt ajándékozás, cuki mód sikerült,nagyon örült neki és én is kaptam ,ráadásul tuti olyat ami hasznos és jó.
Teljességel elfogadhatatlan! Szégyenletes.
Sajnalom, de nem tartom jó jelnek, attól tartok, hogy komolyabb gondok előtt álltok. (Férfi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!