Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonylag friss házasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag friss házasok vagyunk. A férjemtől semmit nem kaptam karácsonyra. Jogosan esik ez rosszul?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem volt ideje vásárolni nekem semmit. Ettől még lehetek neki fontos?
2016. dec. 26. 21:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%
20" egy férfinak akkor is kötelessége ajándékot venni a feleségének ha ő, a férj, nem kapott tőle semmit. A lovagiassági szabály ezt írja elő, de aki férfi az magától is így viselkedik, én legalábbis mindenképpen. A szerelem az nem bolhapiac ahol nem úgy zajlik a partnerek közötti együttműködés hogy ha te adsz valamit én is adok, ha nem adsz semmit, én sem adok.
2016. dec. 27. 00:44
 22/30 anonim ***** válasza:
33%

Istenem. Én a családommal élek és 13 éves korom óta nem kapok semmit se karácsonyra se születésnapomra. Volt hogy elfeledkeztek róla hogy egyáltalán mikor van. Azóta magamnak vásárolok tortát is. Nem.nem vagyok rossz lány.

Karácsony a szeretetről szól. Van aki már annak is örülne ha azt mondják neki boldog karácsonyt......

2016. dec. 27. 00:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Elhamarkodott dolog volt az a házasság...
2016. dec. 27. 00:53
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
22, úgy írsz mintha a te eseted normális vagy legalább elfogadható lenne. Nem az! Nem normális, hogy a családod nem köszönt fel a a szülinapodom. Mennyire lehet szeretteljes a karácsony?
2016. dec. 27. 03:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 vagyok, a családom sosem tartotta fontosnak az ajándékozást, lassan 10 éve nem ünnepeljük a szülinapomat nekem se. Karácsonyra utoljára kb 8-9 évesen növényhatározó lexikont kaptam.

Kívülről nagyon rendes családban élünk, a környéken ők a mintaszülők. :)

De ez amúgy nem normális ami veled történt, én az előzmények ellenére tudom mik az ajándékozási szokások, a párkapcsolatomban normálisan működik. :)

Viszont itt sokan dramatizálják a helyzetet, azért ez rosszul esik, de nem válóok. Mondd meg neki, hogy jól esett volna, ha kifejezi valahogy a szeretetét. Igaza van az egyik válaszolónak, egy szál virággal megoldódott volna.

Egyszerűen vannak olyan emberek, akik nem érzik ezeket a dolgokat, mint pl anyukám. De attól még szeret. (A testvérem nálam is kevesebb dolgot kapott, pedig ő a kedvenc, így kompenzált engem anyum. Szóval más oldalról megint nem jelent sokat...)

2016. dec. 27. 09:13
 26/30 anonim válasza:
38%
Ha szoktatok adni egymásnak nem szép, de lehet tényleg nem volt ideje, ezt te tudhatod. Mi sem adunk, pedig 10 éve együtt vagyunk, ezzel is spórolunk.
2016. dec. 27. 09:21
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan esik rosszul. Én is vártam volna a figyelmességeket, meglepiket. Amik a kapcsolatunk elején még megvoltak, aztán a párom részéről kikoptak. Ez is hozzátett ahhoz, hogy 15 év házasság után otthagyjam. Nem ez volt a válóok, mielőtt valaki lehurrog, hogy pár sz..ros ajándék miatt otthagytam a családomat, de ezek is cseppek voltak abba a bizonyos pohárba. Szóval én megértlek, szerintem jogosan esik rosszul. (38/F)
2016. dec. 27. 10:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy fontos vagy neki azt nem tudhatjuk ,de nekem rosszul esne ha nem kapnék ajándékot férjemtöl.
2016. dec. 27. 10:54
 29/30 anonim ***** válasza:
73%
Mi hasznos dolgokat szoktunk adni, amit egyébként is megvennénk. Pl nekem nagyon szükségem volt egy új laptopra, de nem csak úgy kaptam, hanem betették a szüleim a fa alá. Ezt csak arra írom, hogy valaki az ajándékon akar spórolni. írukákat se vesztek soha? Szüleim azokat is néha becsomagolják, vagy könyveket, amire egyébként is ki kéne adni a pénzt. Vagy a 10 éves gyerek, aki szülinapjára nem kap semmit, az máskor se kap játékokat? Nekünk a karácsony meg a szülinap volt az alkalom, amikor játékot lehet kapni. De ha nem lennének ünnepek akkor is kaptunk volna játékot csak nem fix időpontban.
2016. dec. 27. 15:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy eddig tartották-e a családjában a karácsonyi ajándékozás szokását.. Ha nem tartották, teljesen okés.. Ha tartották, és előre nem beszélte meg veled, hogy semmit nem kapsz, akkor kicsit azért bunkó volt a férjed..

Egyébként előző karácsonykor megleptétek egymást? Feltételezem a friss házasság nem azt jelenti, hogy 1 éve még nem is tudtatok egymásról...

2016. dec. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!