Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?
A hapsik és a nők is másképpen vannak bekábelezve. Nem akart a maga módján rosszat, csak így tudta kifejezni magát, ami nem jött ki jól. Viktor Csernomirgyin mondta egyszer:
"A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett.".
Ne legyünk már ennyire képmutatóak. Egyértelműen azért kaptad a mérleget, hogy emlékeztessen rá, dagadt vagy. A porszívóval pedig kifejezte, hogy továbbra is a tiéd a takarítás. Jó lenne az ilyeneket mindenféle játszmázás nélkül megbeszélni.
Aki ezeket férfi létére jó ajándéknak gondolja, az annyira faék, hogy jobb kerülni.
F
"Mit tennétek a helyembe?" Elgondolkodnék, hogy miért nem szeretem a férjem. Vajon mi lehet a baj a kapcsolatunkkal.
Olyan ajándékokat kaptál, amire vágytál. Te mégis reklamálsz, és hisztizel. Ez sok mindenről szólhat, de a mérlegnek, és a porszívónak, semmi köze ehhez. Sőt az ékszeres dobozban lévő blokkhoz sem. Ami valóban nem volt szerencsés választás, de beleférne. Arról sem írtál, hogy hogy álltok anyagilag. Lehet már ez a kettő is megterhelte a családi kasszát. Azt sem írtad, hogy te mit adtál neki. Adtál egyáltalán valamit? Vagy te is csak elvársz, követelőzöl, de nem viszonozol semmit.
Szóval én a helyedben elgondolkodnék magamon. És azon is, hogy hogy tudott a férjem, akit szeretek? megbántani olyan ajándékokkal, amit jó szándékkal adott, abban a tudatban, hogy vágytam rá.
A magam helyében meg csak azt tudom mondani neked, hogy nagyon önző vagy. Az ajándékokhoz akkor is jópofát vágok, ha nem tetszik. De hogy soha, semmilyen körülmények között nem háborodok fel miatta az biztos. És egy tanácsot is adnék. Engeszteld ki, amilyen hamar csak lehet, mert ha nem teszed, akkor a válás felé vezető úton fogsz elindulni. Ez most egy elágazás a házasságotokban. Jól gondold meg, hogy merre indulsz, mert visszaút nincs. Eddig is sok idő telt el, de még megbeszélhetitek, és túl léphettek rajta. Ez most még csak rajtad múlik. Ha most nem békülsz vele, később már a férjed nem fog békülni veled. Most kell eldöntened, hogy 5-10-15 év múlva nevetni akarsz ezen, vagy válni.
"Meg lehet,sóher is,ha ajándékba porszívót ad." - Lehet, hogy egy jobbfajta porszívó többe kerül, mint egy vacak nyaklánc vagy karkötő...
33N
Én nem értem, hogy egy családi használatú cucc (porszívó, mosógép, szemeteslapát) miért lehet a nőnek szánt ajándék?
Kérdező, én a helyedben egy vasalóval lepném meg a pasit, praktikus ajándék az is.
Az,hogy praktikus ajándékot az, az nem gond szerintem.
De az, hogy ékszeres dobozt ad és porszívó kerekedik belőle,az gáz. Minden nő szereti az ékszereket, akkor már inkább vett volna azt, ha úgy adja át,mintha az lenne.
#28 Ha nálunk úgy alakult a munkamegosztás, hogy én porszívózok, akkor miért ne lehetne egy jobb minőségű porszívó az ajándék? A kérdező is úgy írta, hogy panaszkodott a régi kütyü miatt, szóval valószínűleg az ő "dolga".
A porszívó nálunk is nekem lenne ajándék. A mosogatógép meg pl. a páromnak, mert az meg az ő "dolga".
Oké, hogy közös használat, meg amúgy is kell, de ha nem olyan a családi kassza (és valószínűleg nem olyan, ha a kérdező régóta panaszkodott), akkor szerintem tök jó ajándék. Ilyenkor ünnepekkor nagyon sok akció van, meg hát amúgy is, kicsit jobban megengedi magának az ember a költekezést.
Én ugyanilyen alapon vettem hajvágót-borotvát-orrszőrnyírót a kedvesemnek karácsonyra. Mert tudom, hogy a régi vacak, panaszkodott rá, most meg ez tök jó akciós volt, így szettben.
Csak ő nem hisztizni kezdett rajta, hogy nem tartom elég férfiasnak/ápoltnak, hanem tökre örült, hogy de jó, erre se kell már költenünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!