Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?

Figyelt kérdés
Idén karácsonykor teljesen kiborultam mert mikor kibontottam az ajándékom egy mérleg volt benne.Kérdőre vontam a férjemerre azt mondta én panaszkodtam neki hogy fogyni akarok és ő csak segítő szándékkal adta nekem.De megnyugtatot hogy egy olyan ajándékot is vett amire régóta vágytam.Egy ékszeres dobozt nyújtott át.Azt hittem egy szép nyakláncot vagy karkötőt kapok de mikor kibontottam egy blokk volt rajta egy porszívóról.Ezen már sírni kezdtem, de a férjem értetlenül állt ezelőtt mert szerinte az én munkámat segíti ez a háztartásba, és régebben én céloztam rá hogy fáradasztó folyton egy 20 éves porszívóval takarítani.Nem akarja megérteni hogy ezekkel engem megbántott hiába jó szándékkal adta őket.Mit tennétek a helyembe?
2018. jan. 26. 20:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez kuva jó, kiégek. xDDDD

Sztem vegyél a születésnapjára egy doboz potemixet. :DDDDD

2018. jan. 26. 20:34
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jóindulattal vette, csak nincs érzéke a dolgokhoz.
2018. jan. 26. 20:40
 3/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem ezekkel mi a baj, nálunk a családban mindig ez volt, hasznos ajándékot vett mindenki mindenkinek. Anyu pl legutóbb turmixgépet kapott és nagyon örült neki. Apukám pedig gps-t. Szerintem nincs baj a porszívóval, sokan örülnének neki.
2018. jan. 26. 20:43
 4/31 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon praktikus ajandek pedig < Tedd merlegre hogy porszivozni akarsz vagy fogyni ??? Ezert nem tudom most mi abaj > ha porszivozol az jo mozgasd es fogyhatsz es kozben elotte es utana lemerheted magad ?? Mi a baj ezzel ???
2018. jan. 26. 20:48
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Aki szerint teljesen oké ajándék a porszívó, az a tálalást is elfogadhatónak tartja? Hogy egy ékszeres dobozba belerakják a blokkot?
2018. jan. 26. 20:54
 6/31 anonim ***** válasza:
21%

Ez a baj néha veletek nőkkel és hiába fog veled a nők többsége itt egyetérteni,teljesen logikátlan,ésszerűtlen a reakciód.Csupán inger alapon reagálsz egy ilyen ajándékra. Nem tudsz logikusan,érzelemmentesen gondolkodni,mindenre kivetíted a pillanatnyi érzéseid.

Mi férfiak jobban szeretünk hasznos ajándékot kapni,ugyanezen az alapon adni is. Nagyon sokra mentél volna egy tizenkettedik karkötővel,ami ugyanúgy néz ki,mint a többi tizenegy. Hogy mire asszociáltál ezekből,az csak az önbizalomhiányod következménye. Ha az ember fogyni akar,akkor bármilyen eszköz-akár egy mérleg is-hasznos lehet,mert követni tudja a súlyváltozást. És ha jól tudom ez a fogyásnál hasznos egy dolog...fogyni neked kell,a többi rajtad múlik.

Porszívóról meg ugyancsak te beszéltél milyen jó lenne egy új. Hát most megvette ebből az alkalomból. Teljesen logikus.

2018. jan. 26. 20:55
 7/31 anonim ***** válasza:
43%

Mit csinálj ba*d meg... Örülj neki.

Szerintem a mérleg és a porszívó is hasznos dolog, mit kell úgy oda lenni? Miért mit akartál kapni? Iphone ötezret?

Esküszöm sajnálom a férjedet, hogy ilyen hisztis felesége van.

N26

2018. jan. 26. 20:55
 8/31 anonim ***** válasza:
23%
Kezdj el tornázni és takarítsd ki a lakást.
2018. jan. 26. 20:57
 9/31 anonim ***** válasza:
42%
Megmondom őszintén, nem értem, mi a bajod. A férjed igyekezett a kedvedben járni. ODAFIGYELT az elejtett megjegyzéseidre. Nem kellene ezt megbecsülni? És egyébként is, hol van már a karácsony? 1 hónapja ezen duzzogsz? Mondjuk ha már porszívó, remélem robotporszívó. Én azt kaptam karácsonyra. Azóta Gizi (így neveztem el) a legjobb barátnőm. A lényeg, hogy szerintem kezdj bele abba a fogyòkúrába, és élvezd az új porszívódat.
2018. jan. 26. 20:58
 10/31 anonim ***** válasza:
28%

Ellopta az ötletem! :D

Én is megfogadtam, hogy veszek egyszer egy barátnőmnek egy rózsaszín malacfej alakú mérleget és egy porszívót. Persze csak poénból, lenne normális ajándék is.

2018. jan. 26. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!