Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?
Hát ez kuva jó, kiégek. xDDDD
Sztem vegyél a születésnapjára egy doboz potemixet. :DDDDD
Ez a baj néha veletek nőkkel és hiába fog veled a nők többsége itt egyetérteni,teljesen logikátlan,ésszerűtlen a reakciód.Csupán inger alapon reagálsz egy ilyen ajándékra. Nem tudsz logikusan,érzelemmentesen gondolkodni,mindenre kivetíted a pillanatnyi érzéseid.
Mi férfiak jobban szeretünk hasznos ajándékot kapni,ugyanezen az alapon adni is. Nagyon sokra mentél volna egy tizenkettedik karkötővel,ami ugyanúgy néz ki,mint a többi tizenegy. Hogy mire asszociáltál ezekből,az csak az önbizalomhiányod következménye. Ha az ember fogyni akar,akkor bármilyen eszköz-akár egy mérleg is-hasznos lehet,mert követni tudja a súlyváltozást. És ha jól tudom ez a fogyásnál hasznos egy dolog...fogyni neked kell,a többi rajtad múlik.
Porszívóról meg ugyancsak te beszéltél milyen jó lenne egy új. Hát most megvette ebből az alkalomból. Teljesen logikus.
Mit csinálj ba*d meg... Örülj neki.
Szerintem a mérleg és a porszívó is hasznos dolog, mit kell úgy oda lenni? Miért mit akartál kapni? Iphone ötezret?
Esküszöm sajnálom a férjedet, hogy ilyen hisztis felesége van.
N26
Ellopta az ötletem! :D
Én is megfogadtam, hogy veszek egyszer egy barátnőmnek egy rózsaszín malacfej alakú mérleget és egy porszívót. Persze csak poénból, lenne normális ajándék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!