Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?
# 7 Azt hiszem szerelmes lettem. :P
Jó a tálalás nem volt a legmegnyerőbb, de a szándék a fontos, és egy hasznos ajándékot kaptál. :) Valaki még ennyit se kap. :D
"Egy hónappal Karácsony után sikerült felocsúdni a sokkból?"
Eddig mérlegelte, hogy mit tegyen.
Az urad nem ért az ajándékozáshoz, ennyi.
Meg lehet,sóher is,ha ajándékba porszívót ad.
A porszívó oké. A blokkos ékszerdobozos megoldás kicsit gáz, de nem feltétlen rosszindulat van mögötte. Ha abból indulunk ki, hogy azt hitte, örülsz neki...
Én is háztartási gépet vettem karácsonyra a családban, és bele voltam betegedve, hogy a nagy dobozból rögtön le lehet vágni, mi van benne. :D Ha ő is ilyen típus, mint én, akkor simán jó alternatívának gondolhatta az ékszerdobozt, hogy nem bukik le.
Ettől függetlenül elég szerencsétlenre sikeredett. :)
Én a mérlegnek örültem volna, ha jó minőségű, én is fogyni akarok, és itthon nem volt mérleg - én meg csak kis gagyit tudtam venni, nem hitelesített. Szóval ez sem törvényszerűen gonosz ajándék.
Szerintem csak szimplán nincs érzéke a férjednek az ajándékozáshoz. A megbántódás jogos, de mostanra eltelt egy hónap. Magyarázd el neki, hogy ez miért volt bántó neked, és legközelebb legyen figyelmesebb. :) Válóoknak ezt nem gondolnám.
Ezek után a következő karácsonyra kapnál tőlem 10 méter hintaláncot és egy lakatot a hűtőre. Na azon már joggal zsennyeghetnél :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!