Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a férjemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a férjemtől egy mérleget és egy porszívót kaptam karácsonyra?

Figyelt kérdés
Idén karácsonykor teljesen kiborultam mert mikor kibontottam az ajándékom egy mérleg volt benne.Kérdőre vontam a férjemerre azt mondta én panaszkodtam neki hogy fogyni akarok és ő csak segítő szándékkal adta nekem.De megnyugtatot hogy egy olyan ajándékot is vett amire régóta vágytam.Egy ékszeres dobozt nyújtott át.Azt hittem egy szép nyakláncot vagy karkötőt kapok de mikor kibontottam egy blokk volt rajta egy porszívóról.Ezen már sírni kezdtem, de a férjem értetlenül állt ezelőtt mert szerinte az én munkámat segíti ez a háztartásba, és régebben én céloztam rá hogy fáradasztó folyton egy 20 éves porszívóval takarítani.Nem akarja megérteni hogy ezekkel engem megbántott hiába jó szándékkal adta őket.Mit tennétek a helyembe?
2018. jan. 26. 20:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%
Én kifejezetten szeretem a hasznos ajándékokat. Legalább nem porfogó lesz belőle, és ha ajándékba kapom, akkor nem én fizetem. Karácsony viszont már rég elmúlt, nem kellene ennyire a szívedre venni.
2018. jan. 26. 21:06
 12/31 anonim ***** válasza:
31%
mérj és porszívózz!
2018. jan. 26. 21:13
 13/31 anonim ***** válasza:
61%

# 7 Azt hiszem szerelmes lettem. :P

Jó a tálalás nem volt a legmegnyerőbb, de a szándék a fontos, és egy hasznos ajándékot kaptál. :) Valaki még ennyit se kap. :D

2018. jan. 26. 21:14
 14/31 anonim ***** válasza:
72%
Egy hónappal Karácsony után sikerült felocsúdni a sokkból?
2018. jan. 26. 21:38
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
Nézd a jó oldalát: legalább le tudod mérni a porszívó súlyát üresen, meg azután, hogy kisuvickoltad a lakást. :D A nettó portömeg határozza meg a konyhapénz mennyiségét, melyen megvásárolhatod az alapanyagokat, amiket megfőzöl.
2018. jan. 26. 21:42
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

"Egy hónappal Karácsony után sikerült felocsúdni a sokkból?"

Eddig mérlegelte, hogy mit tegyen.

2018. jan. 26. 21:50
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

Az urad nem ért az ajándékozáshoz, ennyi.

Meg lehet,sóher is,ha ajándékba porszívót ad.

2018. jan. 26. 21:54
 18/31 anonim ***** válasza:
50%
Örülj neki!
2018. jan. 26. 22:01
 19/31 anonim ***** válasza:
39%

A porszívó oké. A blokkos ékszerdobozos megoldás kicsit gáz, de nem feltétlen rosszindulat van mögötte. Ha abból indulunk ki, hogy azt hitte, örülsz neki...

Én is háztartási gépet vettem karácsonyra a családban, és bele voltam betegedve, hogy a nagy dobozból rögtön le lehet vágni, mi van benne. :D Ha ő is ilyen típus, mint én, akkor simán jó alternatívának gondolhatta az ékszerdobozt, hogy nem bukik le.

Ettől függetlenül elég szerencsétlenre sikeredett. :)

Én a mérlegnek örültem volna, ha jó minőségű, én is fogyni akarok, és itthon nem volt mérleg - én meg csak kis gagyit tudtam venni, nem hitelesített. Szóval ez sem törvényszerűen gonosz ajándék.

Szerintem csak szimplán nincs érzéke a férjednek az ajándékozáshoz. A megbántódás jogos, de mostanra eltelt egy hónap. Magyarázd el neki, hogy ez miért volt bántó neked, és legközelebb legyen figyelmesebb. :) Válóoknak ezt nem gondolnám.

2018. jan. 26. 22:06
 20/31 anonim ***** válasza:
33%

Ezek után a következő karácsonyra kapnál tőlem 10 méter hintaláncot és egy lakatot a hűtőre. Na azon már joggal zsennyeghetnél :D

31/f

2018. jan. 26. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!